BBVA i Guixés Energia, patrocinadors principals de la Festa Major de Manresa

L’entitat bancària i l’empresa energètica han signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa i l’Associació Manresa de Festa.

imagen

BBVA i Guixés Energia són els patrocinadors principals de la Festa Major de Manresa. L’entitat bancària i l’empresa energètica han signat convenis de col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa i l’Associació Manresa de Festa per tal de col·laborar en el desenvolupament de la Festa Major 2021.

 

En concret, el BBVA dona suport a la segona entrega de la col·lecció de vídeos ‘Sabies que?’, una iniciativa sorgida l’any passat —quan la pandèmia va propiciar les activitats on-line— per explicar a través d’audiovisuals curiositats de la Festa Major. En aquesta ocasió, la sèrie de vídeos se centra en el correfoc. Es podran veure la setmana de Festa Major a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Manresa i de Festa Major de Manresa. També rebran el suport de BBVA les activitats destinades al públic familiar.

 

Pel que fa a Guixés Energia (a la imatge), dona suport a les activitats de foc: al castell de focs —que enguany es tornarà a llançar des de dos punts de la ciutat i com a novetat comptarà amb un esclat final—, als dos espectacles que Xàldiga farà al camp de futbol de La Salle, el ‘Foc a la Covid’ i la Moscada Infantil.

Documents relacionats

  • imagen