Treballs de canalització elèctrica als carrers Agustí Coll, Pere Vilella, Bernat de Cabrera, Bernat de Sallent i Concòrdia

Les actuacions arrenquen dilluns que ve al carrer Agustí Coll i continuaran a la resta de carrers. Els treballs tindran afectacions a punts d’estacionament de vehicles.

La Secció de Projectes d’Espai Públic ha comunicat l’inici de les següents d’obres per part d’E-DISTRIBUCIÓN REDES DIGITALES, S.L.U.

  •   El proper dilluns 6 de setembre, iniciarà les obres de construcció d’una canalització soterrada elèctrica de BT al carrer d’Agustí Coll, 14.

Amb motiu d’aquests treballs es prohibirà l’estacionament en l’àrea afectada per les obres i es mantindrà en tot moment l’accés de vehicles als aparcaments dels establiments Viena i Merca Zona 8. Es preveu un termini màxim d’execució dels treballs de dues setmanes.

 

  •   El proper dijous 9 de setembre, iniciarà les obres de construcció d’una canalització soterrada elèctrica de MT als carrers Pere Vilella , Bernat de Cabrera, Bernat de Sallent  i Concòrdia.

Amb motiu d’aquests treballs s’inhabilitarà el carril bici i es prohibirà l’estacionament en l’àmbit de les obres. Es preveu un termini màxim d’execució dels treballs de sis setmanes.