S’obre un nou termini de preinscripció a les llars d’infants públiques de Manresa per al curs 2021-2022

Les famílies podran fer la sol·licitud de manera telemàtica, del 8 al 12 de setembre, o bé presencial, del 8 al 10 de setembre.

imagen

A partir del 8 de setembre de 2021 s’obre un segon període per presentar sol·licituds per les llars d'infants públiques de Manresa. Les famílies que no varen presentar sol·licitud dins el termini habitual, i vulguin optar per l'escolarització dels seus fills/es, podran sol·licitar plaça. Aquesta sol·licitud passarà a formar part d’una segona llista d’espera que quedarà oberta fins a principis d'abril de 2022.

 

Es pot realitzar sol·licitud per aquells infants nascuts entre l'1 de gener de 2019 i l'11 de juny de 2021.

 

Manresa disposa de 8 llars d’infants públiques: 5 llars d’infants municipals (L’Estel, La Lluna, Petit Príncep, La Llum i Bressolvent) i 3 llars d’infants de la Generalitat de Catalunya (Picarol, Espurna i Ginesta).

 

Les sol·licituds a qualsevol de les llars d’infants públiques es podran fer de manera telemàtica o presencial.

 

Les famílies que optin per fer la preinscripció de manera telemàtica, hauran de fer la sol·licitud del 8 al 12 de setembre a través del destacat de la pàgina web de l’Ajuntament de Manresa. Caldrà que adjuntin la informació escanejada o fotografiada a l’aplicació de preinscripció.

 

D’altra banda, aquelles famílies que no disposin de mitjans per fer-la telemàticament, podran optar per fer la sol·licitud de manera presencial. La preinscripció serà del 8 al 10 de setembre a la Secció d’Ensenyament (Carretera de Vic, 16). En aquest cas, caldrà concertar cita prèvia entre el 6 i el 10 de setembre a través de la pàgina web municipal o bé trucant al telèfon 938752485. Cal portar tota la documentació necessària.

 

Les persones interessades poden consultar la documentació necessària, la puntuació i els barems del procés de preinscripció a la pàgina de l’Ajuntament a aquest enllaç.

 

Documents relacionats

  • imagen