El CEDEM ofereix nous cursos de formació per aquest setembre

Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació. Les places en aquestes formacions són limitades i requereixen inscripció prèvia

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix durant aquest mes de setembre diversos cursos on-line adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

 

Cursos programats 

 

-          Finançament per a persones emprenedores- Dijous, 16 de setembre de 10.00 h a 11.30 h (Formació on-line). En aquesta formació s’explicaranconceptes econòmics i financers, fent especial èmfasi en les alternatives de finançament. A més s’explicaran  els recursos disponibles,  com buscar-los i trobar-los.

-          Fiscalitat bàsica per autònoms- Dimarts 21 i dijous 23 de setembre de 9.30 h a 13.30 h (Formació presencial). Aquest curs permetrà conèixer els principals impostos, directes i indirectes, que han de suportar els empresaris autònoms, el calendari fiscal i les obligacions comptables per calcular i confeccionar les principals declaracions trimestrals i llibres comptables.

-          Fes el teu pla d’empresa – Divendres 24 de setembre de 10.00 h a 12.00 h (Formació on-line). Aquesta formació permetrà conèixer i fer el pla d'empresa, que és el pas previ a la posada en marxa del projecte empresarial i és imprescindible per posar per escrit tot allò que s’haurà de tenir en compte a l'hora d'iniciar la nova empresa.


Més informació i inscripcions a: https://www.manresa.cat/cedem/menu/5365-formacio-per-a-emprenedors-i-empreses


Les formacions són gratuïtes, les places són limitades i requereixen inscripció prèvia.


Totes les formacions on-line es faran en format online a través de la plataforma Zoom, un cop inscrits us confirmarem la plaça i us farem arribar el link de la formació.

 

Documents relacionats

  • imagen