Les activitats del Nadal Solidari adreçades a la gent gran arrenquen aquesta setmana

L’elaboració d’un regal solidari a càrrec d’usuaris de diferents tallers de gent gran, visites a residències i visites a habitatges de persones grans necessitades seran novament les activitats que s’ impulsen des de la regidoria de Gent gran de l’Ajuntament de Manresa.

Aquesta setmana arrenca a Manresa el projecte de Nadal Solidari, una iniciativa que agrupa un conjunt d’actuacions gestades al voltant de la celebració de les Festes de Nadal i dels Reis d’Orient. L’elaboració d’un regal solidari a càrrec d’usuaris de diferents tallers de gent gran, visites a residències i habitatges de gent gran necessitada són les activitats més destacades d’un projecte impulsat per la regidoria de Gent gran de l’Ajuntament de Manresa i pel Consell de la Gent gran.

En l’elaboració del regal solidari s’ha comptat amb la col·laboració dels alumnes dels tallers del Casal de gent gran de Manresa, de la Coordinadora Jubilats i Pensionistes, de l'Esplai de la Caixa i de La Nostra Llar de Valldaura. En total s’han elaborat 135 obsequis que seran repartits el dia 5 de gener durant la visita dels Reis a les residències Catalunya i Sant Josep. També es faran arribar a la residència de la Font dels Capellans.

L’Ajuntament de Manresa, un any més, ha destinat també un import econòmic a l’adquisició d’un regal solidari adreçat a persones grans amb algun tipus de mancança social, atenent a una proposta de Creu Roja de Manresa, com a institució que ha col·laborat en la gestió de tot el projecte. L’obsequi es lliurarà durant el període de Nadal pels domicilis particulars de diferents persones grans i que són usuàries de Creu Roja de Manresa. Aquest any es repartiran lots per a 35 persones i que contindran una crema de cames, una crema de mans, una llet hidratant corporal i un pintallavis.