L'Ajuntament de Manresa i la Fundació Privada Rosa Oriol signen un conveni per ajudar els més necessitats

La Residència Rosa Oriol rebrà 45.000 euros per donar suport a persones en situació d’exclusió social.

imagen

L'Ajuntament de Manresa i la Fundació Privada Rosa Oriol han signat avui un conveni per  col·laborar en projectes socials per oferir suport i ajuda a les famílies amb necessitats i, en concret, als projectes socials Plataforma d’Aliments i Residència Rosa Oriol. Amb aquest acord, l'Ajuntament atorga una subvenció de 45.000 euros per ajudar a persones que prèviament han estat atesespels serveis socials municipals.

El conveni ha estat signat per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i la presidenta de la Fundació Rosa Oriol; Rosa Maria Tous i Oriol. Hi ha assistit també a la signatura la regidora de Serveis de Socials, Acollida i Cooperació, Mercè Rosich.

Segons el conveni de col·laboració, la subvenció anirà destinada a atendre les famílies derivades de Serveis Socials per proporcionar ajuda en aliments, segons les indicacions dels professionals, en un nombre màxim de 30 famílies a la setmana; i la Residència Rosa Oriol, tenint en compte el perfil establert i el límit de places del servei.

El conveni estableix també que es destinarà la totalitat de la subvenció econòmica de l’ajuntament a la compra d’aliments i altres productes necessaris a la Plataforma d’Aliments per garantir aliments bàsics als seus destinataris i per cobrir despeses de personal i de manteniment de la Residència Rosa Oriol.

Finalment, l’Ajuntament i la Fundació es comprometen a treballar conjuntament perquè en el futur hi hagi un únic punt de distribució d’aliments a la ciutat de Manresa.

Documents relacionats

  • imagen