L’Ajuntament de Manresa instal·la nous aparells d’exercici físic a la Font dels Capellans

La regidoria d’Esports augmenta l’oferta dels parcs urbans de salut de la ciutat amb la instal·lació de 5 aparells d’exercici físic i 2 estructures per practicar cal·listènia (Street workout) a la Font dels Capellans.

 

imagen

Amb l’objectiu promoure la pràctica de l’activitat física en l’espai públic, des de la regidoria d’Esports es continua apostant per la instal·lació d’aparells a l’aire lliure dissenyats especialment per fer exercici físic i conformant els anomenats Parcs Urbans de Salut.

 

Concretament, aquest Parc de Salut de la Font dels Capellans, situat a les antigues pistes de petanca que actualment estaven en desús, inclou 5 aparells que, malgrat que els pot utilitzar tothom, estan indicats per a persones majors de 60 anys (més 2 estructures per la pràctica de la Cal·listènia (realització d’exercicis utilitzant només el pes corporal com els Pull-up, Muscle up...) que està adreçat en especial a un públic jove.

 

Aquests és un servei d'accés lliure i gratuït que ofereix l'oportunitat de fer esport a l’aire lliure a tothom i en qualsevol moment del dia, i amb autonomia per dissenyar les seves pròpies rutines d'exercicis per tal de millorar o mantenir la seva capacitat física, incrementar l’autonomia en la pràctica de l’exercici físic i millorar el seu estat de salut.

 

Aquesta actuació ha tingut un cost total de 9.264 euros.

 

Més mobiliari esportiu d’ús lliure


Està previst que properament també s’instal·lin dues taules de tennis taula antivandàliques a la Parada nova  i un nou Parc de Salut al parc de Creu Guixera, al costat del CAP les Bases.

 

Documents relacionats

  • imagen