Signatura del protocol entre l’Ajuntament de Manresa i la Universitat Politècnica de Catalunya · Barcelona Tech, i presentació a mitjans de comunicació del projecte universitari per a la Fàbrica Nova

El proper dilluns, 22 de novembre, a les 12.30 hores, a la Sala de Columnes de l’Ajuntament de Manresa, tindrà lloc la signatura del protocol entre l’Ajuntament de Manresa i la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) per a la creació d’un pol de formació i coneixement al recinte de la Fàbrica Nova.

 

Tot seguit, a la sala de premsa de l’Ajuntament, es farà una trobada amb la premsa, per tal d’avançar als mitjans el contingut de la presentació del projecte de la Fàbrica Nova, que tindrà lloc el mateix dilluns, a les 7 de la tarda. Hi intervindran l’alcalde de Manresa, el rector de la UPC i el director de l’EPSEM.

 

Us oferim aquest avançament de la informació referent al projecte per facilitar-vos la feina i no haver d’esperar a la presentació de la tarda, però us demanem que no la feu pública fins a l’hora d’inici de l’acte (19 h).

 

El protocol i l’acte de presentació del projecte de futur del recinte de Fàbrica Nova se celebren després que s’hagi fet pública la seva adquisició per part de l’Ajuntament de Manresa. El projecte està liderat per la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) —a través de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM)— i l’Ajuntament de Manresa.

Dia:22/11/2021
Hora: 12.30 hores
Lloc: Sala de Columnes / Sala de premsa de l’Ajuntament de Manresa
Intervenen:

-Marc Aloy Guàrdia, alcalde de Manresa

-Daniel Crespo Artiaga, rector de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC)

-Pere Palà Schönwälder, director de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM)