L’artista Roser Oduber rebrà el Premi Bages de Cultura 2021 al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa

L’acte, que serà el divendres 26 de novembre a les 19 h, es clourà amb l’actuació de la cantant manresana Berta Sala. Les invitacions per assistir-hi es poden obtenir a partir de demà dia 19 de novembre.


imagen

El Premi Bages de Cultura 2021, instituït per Òmnium Bages-Moianès, serà atorgat a l’artista Roser Oduber Muntañola el proper 26 de novembre, a les 19 h, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa. En aquesta ocasió, la figura de la premiada serà glossada per l’escriptor calderí Lluís Cerarols, exdirector dels Serveis Territorials de Cultura a la Catalunya Central. Aquesta és la 39a edició del Premi Bages de Cultura, un guardó que té com a finalitat distingir una persona de la cultura bagenca per la seva tasca de divulgació dins el seu àmbit artístic i cultural.

 

L’acte es tancarà amb l’actuació de la cantant manresana Berta Sala. Per poder assistir a l’acte cal sol·licitar una invitació a partir de demà divendres, 19 de novembre, enviant un correu electrònic a protocol@ajmanresa.cat o trucant al telèfon 938 782 313.

 

El jurat del Premi Bages de Cultura 2021 ha destacat la implicació de Roser Oduber en la constitució de l'Associació d'Artistes Visuals de la Catalunya Central, l'objectiu de la qual és donar a conèixer artistes del territori per poder incidir en les polítiques culturals, i la creació posterior de la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central, de la qual en va ser la primera presidenta.

 

El jurat també ha remarcat el seu reconegut prestigi com a creadora en el terreny pictòric i la seva voluntat de fer arribar al màxim de gent possible projectes artístics construïts amb perspectiva de gènere i respecte per l'entorn.

Documents relacionats

  • imagen