El rodatge d’una pel·lícula internacional tallarà el trànsit de vehicles en un tram de la Muralla

De 7 del matí a les 5 de la tarda d’aquest dijous, es filmaran escenes de la pel·lícula “Marlowe”, dirigida pel director Neil Jordan, guanyador d’un premi Oscar.

 

imagen

Es comunica que aquest dijous, 25 de novembre, de 7 h a les 17 h, amb motiu del rodatge de la pel·lícula “Marlowe” a la ciutat de Manresa que realitza la Productora SUR FILM 1939 SL, hi ha previstes diverses afectacions a la mobilitat a l’entorn a la Muralla Sant Domènec i al carrer Jaume I.

 

Els treballs de filmació preveuen el tall de trànsit a:

 

    • Muralla del Carme i Muralla Sant Domènec, entre ctra. Vic i ctra. Cardona. Es mantindrà la sortida de vehicles de carrer Guimerà en direcció a la carretera de Vic.
    • Carrer Jaume I
    • Accés a Muralla Sant Domènec des de Passeig Pere III. Desviament de vehicles de Passeig Pere III per carrer Arquitecte Oms

 

  • Els vehicles es desviaran a:

 

    • Carretera de Vic – Muralla del Carme: Els vehicles que circulin per carretera de  Vic es desviaran en direcció a plaça Infants on podran realitzar el canvi de sentit per retornar a ctra. de Vic en direcció sortida ciutat.

 

    • Muralla Sant Domènec – Carretera de Cardona. Els vehicles que circulin per carretera de Cardona en direcció centre ciutat es desviaran per Muralla Sant Domènec.  Els vehicles que circulin per Muralla Sant Domènec en direcció a centre ciutat es desviaran per carretera.de Cardona.

    

Bus Manresa modificarà el recorregut de les Línies L2 La Parada, L3 Mion, L4 Font – Valldaura i L5 Sant Pau – Viladordis. Les modificacions dels serveis afectats es poden consultar a les parades del servei, interior dels busos, al telèfon 93.875.71.50 i a la web www.manresabus.com

 

Els serveis de Transports Interurbans de la Generalitat de Catalunya també es veuran afectats pels desviaments de trànsit establerts, es podran consultar les modificacions dels serveis al telèfon de l’Estació d’Autobusos de Manresa 93 874 68 00.

 

 

Documents relacionats

  • imagen