No hi haurà servei de recollida de residus, les nits del 24 i del 31 de desembre

L’Ajuntament demana a la ciutadania que les vigílies de Nadal i de Cap d’Any no es treguin les escombraries al carrer.

L’Ajuntament de Manresa informa a la ciutadania que els dies 24 i 31 de desembre, vigílies de Nadal i de Cap d’Any respectivament, no treguin les escombraries, ja que no hi haurà servei de recollida de residus. En canvi sí que les podran treure la resta de dies, inclosos els festius, i en l'horari habitual de set a nou del vespre. 

La recollida del cartró dels establiments que es fa porta a porta, tindrà lloc de divendres a dissabte, com es fa durant la resta de l'any. Els festius en què el comerç es obert no es realitzarà aquest servei.

El consistori demana la col·laboració dels manresans i manresanes per mantenir la ciutat neta i preservar el medi ambient; i recorda la importància de deixar els residus dins dels contenidors i de fer recollida selectiva de vidre, envasos, paper, cartró i matèria orgànica.

Pel que fa als mobles i electrodomèstics, cal portar-los a la deixalleria (al polígon de Bufalvent, darrera la ITV) o bé trucar al 010 per tal que els vinguin a recollir. No està permès deixar-los al carrer.