La música renaixentista omplirà la Cova de Sant Ignasi amb el Concert de Nadal de Qvinta Essençia

La formació presentarà la seva obra ‘O magnum mysterium’ el diumenge 2 de gener a les sis de la tarda, en el marc de Manresa 2022

imagen

Manresa 2022 porta a la Cova de Sant Ignasi el grup vocal Qvinta Essençia, que omplirà de melodies renaixentistes i nadalenques l’església amb el concert de Nadal que tindrà lloc el diumenge 2 de gener a les sis de la tarda. La formació —nascuda a Barcelona— presentarà ‘O magnum mysterium’, un recital que té el renaixement com a punt de partida i que arriba fins als nostres dies amb obres de compositors com Tomás Luis de Victoria, Luca Marenzio, Francisco Guerrero o el català Mateu Fletxa.

 

Qvinta Essençia és un grup amb una clara devoció per les músiques del segles XVI, XVII i XVIII. El quartet vocal ha actuat a alguns dels espais i festivals més importants del panorama musical espanyol i europeu, com el Palau de la Música Catalana, l’Oude Muziek o el Fundación Juan March de Madrid, entre altres.

 

El Concert de Nadal s’emmarca en el projecte Manresa 2022, que commemora els 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a la ciutat de Manresa. Tot i no ser el primer esdeveniment del programa ni l’acte d’obertura —que es farà el 29 de gener—, el concert sí que esdevé el primer acte de l’any 2022, motiu pel qual s’ha buscat un emplaçament tan especial i simbòlic com és la Cova de Sant Ignasi, que llueix els nous mosaics de Marko Rupnik.

 

Les entrades ja estan disponibles a l’Oficina de Turisme de Manresa, situada a la plaça Major número 10, a un preu de 15 euros, i a través de la pàgina web manresa2022.cat. També es podran adquirir a taquilla una hora abans de l’espectacle, a un preu de 18 euros.

 

 

Més informació sobre la programació i el projecte Manresa 2022 en aquest enllaç

Documents relacionats

  • imagen