S’estrena al Mercat de Puigmercadal l'exposició fotogràfica "Visions del Centre Històric"

La mostra, promoguda per la regidoria de Centre Històric de Manresa, presenta una mirada renovada sobre les realitats d'aquesta zona de la ciutat, a càrrec dels artistes Eva Bozzo, Genís Sáez i Joan Orriols.

imagen

El Mercat del Puigmercadal ha celebrat avui l’acte d’estrena de l’exposició “Visions del Centre Històric”, una mostra fotogràfica d’Eva Bozzo, Genís Sáez i Joan Orriols, tres artistes vinculats al món de la imatge que, de forma professional o aficionada, han fixat la seva mirada íntima  i personal dels carrers i espais que formen part del Centre Històric de Manresa.

L’acte d’estrena s’ha fet aquets migdia amb la presència de la regidora el Centre Històric, Claudina Relat Goberna; la regidora d’Indústria, Comerç i Activitats, Núria Masgrau Fontanet, i dos dels artistes, Joan Orriols i Genís Sáez.

L'exposició, situada a la zona de degustació del mercat,  es podrà gaudir en horari d'obertura del mercat municipal: de dilluns a dijous de 8 h a 14 h; divendres de 8 h a 20 h; i dissabte, de 8 h a 15 h.

Aquest és el segon any que s’ofereix una proposta cultural en aquest espai expositiu de l’equipament comercial d’alimentació. El projecte va néixer l’any passat, impulsat per la regidoria del Centre Històric, amb la voluntat d’oferir més incentius, en aquest cas culturals, tant a la clientela del mercat com a la ciutadania de Manresa.

L’exposició de 2020 es va dedicar al projecte de La Canal, un espai obert, de trobada, d’intercanvi i de suport mutu situat a la Baixada dels Drets.     

 

Documents relacionats

  • imagen