S’instal·la l'Arbre dels Desitjos a la Plana de l’Om per fomentar el comerç al Centre Històric

Es tracta d’una olivera que s’ha col·locat a la Plana de l’Om, i que un cop acabat el període nadalenc es plantarà a un espai del Centre Històric. Tothom hi podrà penjar els seus desitjos per al 2022. A més a més, els comerços del Centre Històric repartiran targetes i cordills entre la clientela.

 

imagen

Per fomentar el comerç per la campanya de Nadal davant de la situació de pandèmia de la Covid-19, des de les regidories del Centre Històric i de Comerç de l’Ajuntament de Manresa,  un any més s’ha instal·lat una olivera a la Plana de l’Om. 

 

Aquesta olivera, anomenada “Arbre dels Desitjos”, pretén impulsar el comerç de proximitat, oferint als compradors una targeta amb un cordill perquè escriguin els seus desitjos de cara a l’any vinent i penjant-los a l’arbre. Es podran compartir els desitjos de nou any durant tot el mes de desembre i fins al 6 de gener del 2022.

 

Un cop acabada la temporada de Nadal, aquesta olivera es replantarà en un espai del Centre Històric.

 

La regidora de Centre Històric, Claudina Relat Goberna, ha assegurat que l’arbre dels desitjos “és un atractiu nadalenc situat en un dels principals recorreguts de vianants pel Centre Històric”. Per la seva part, la regidora de Comerç, Núria Masgrau Fontanet, ha manifestat que “aquesta proposta se suma a altres iniciatives que l’Ajuntament ha posat en marxa per dinamitzar i ambientar els carrers de la ciutat i donar suport a la restauració i al comerç local”.

 

Documents relacionats

  • imagen