L’Ajuntament de Manresa executa subsidiàriament l’enderroc d’un edifici del carrer Reparadores i el de la marquesina a la Muralla Sant Francesc

L’enderroc del carrer Reparadores s’ha iniciat aquesta setmana i s’allargarà durant 15 dies. Durant les obres, es tallarà el trànsit als vehicles en horari de feina.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha iniciat aquesta setmana l’enderroc de l’edifici del carrer Reparadores número 13 de manera subsidiària. Es tracta d’una finca de propietat privada que es va declarar en ruïna el 2018. La propietat no ha executat l’enderroc i, per motius de seguretat, l’Ajuntament ha iniciat els treballs. Un cop fets, es reclamarà l’import econòmic. És previst que l’obra s’allargui al voltant de dues setmanes. Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Reparadores en horari de treball.

 

D’altra banda, en els propers dies l’Ajuntament iniciarà un altre enderroc que també s’executarà de manera subsidiària. En aquest cas, afecta l’antiga marquesina que hi ha davant de l’Hotel Pere III, en el xamfrà entre la Muralla Sant Francesc i el carrer de Mossèn Vall, que també va ser declarada en ruïnes i que, des de fa un temps, estava protegida amb tanques.

Documents relacionats

  • imagen