L'Ajuntament de Manresa lliura regals solidaris als avis necessitats

• La campanya, que és gestionada per Creu Roja Manresa, consisteix a portar a domicilis particulars un lot de productes que contenen una crema de cames, una crema de mans, una llet hidratant corporal i un stick labial.

imagen

L’Ajuntament de Manresa i Creu Roja ha iniciat el lliurament de productes d’hivern per ajudar a persones grans de la ciutat que tenen necessitats de suport i que han estat proposades per Creu Roja de Manresa. Al llarg d’aquests dies, els voluntaris de Creu Roja repartiran 35 lots que contenen una crema de cames, una crema de mans, una llet hidratant corporal i un stick laibial  que han estat sufragats per l’Ajuntament de Manresa. 

La regidora de Gent gran de l’Ajuntament de Manresa, Àuria Caus, va acompanyar divendres passat voluntaris de Creu Roja per fer el lliurament a dues de les persones seleccionades.

L'acció forma part del projecte de Nadal Solidari que finalitza el dia 5 de gener, amb el repartiment d'obsequis als avis de les Residències Catalunya, Sant Josep i Font dels Capellans. Aquests obsequis, 135 en total, han estat elaborats pels alumnes dels tallers del Casal de gent gran de Manresa, de la Coordinadora Jubilats i Pensionistes, de l'Esplai de la Caixa i de La Nostra Llar de Valldaura.

Documents relacionats

  • imagen