L’Ajuntament obre un nou parc de salut al Parc de Creu Guixera

La regidoria d’Esports augmenta l’oferta de parcs urbans de salut de la ciutat amb la instal·lació de 7 aparells d’exercici físic al Parc de Creu Guixera, al costat del CAP Bases.

imagen

Amb l’objectiu promoure la pràctica de l’activitat física en l’espai públic, des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manresa es continua apostant per la instal·lació d’aparells a l’aire lliure dissenyats especialment per fer exercici físic i conformant els anomenats Parcs Urbans de Salut.

 

Concretament, aquest Parc de Salut de Creu Guixera, situat al costat del CAP les Bases, inclou 7 aparells que, malgrat que els pot utilitzar tothom, estan indicats per a persones majors de 60 anys. Dos dels aparells estan adreçats a tonificar i millorar la mobilitat de les extremitats superiors i inferiors i els cinc restants tenen un objectiu de treball cardiovascular.

 

Aquests és un servei d'accés lliure i gratuït que ofereix l'oportunitat de fer esport a l’aire lliure a tothom i en qualsevol moment del dia, i amb autonomia per dissenyar les seves pròpies rutines d'exercicis per tal de millorar o mantenir la seva capacitat física, incrementar l’autonomia en la pràctica de l’exercici físic i millorar el seu estat de salut. D’aquesta manera es contribueix a l’assoliment de l’ODS (Objectius Desenvolupament Sostenible) número 3: Garantir una vida sana i promoure el benestar de tots en totes les edats.

 

Aquesta actuació ha tingut un cost total de 5.892 euros.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen