La plaça del Puigmercadal acull aquest cap de setmana un mercat de Nadal

Artífex Market tindrà lloc aquest dissabte i diumenge amb una vintena de parades d'artesania, disseny i productes de proximitat. Hi haurà tastos de vins, caves i licors, lectures teatralitzades, interpretació de nadales i jocs per als més petits.

imagen

La plaça del mercat Puigmercadal estrena aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, l'Artífex Market, un mercat de Nadal amb un una vintena de parades amb producte d’artesania, disseny i productes de proximitat. Tindrà lloc el dissabte 18 i el diumenge 19, de les 10 del matí a les 9 del vespre.

 

Durant tot el cap de setmana l'Àngel, sommelier de Wonderful Wines, oferirà degustacions de vins, caves i licors, i per primera vegada a Manresa es tastarà  vi calent elaborat amb la recepta original i la seva primera gerra commemorativa. També s’oferiran lectures teatralitzades periòdiques dels contes de Cuentos de Luz durant tot el cap de setmana.

 

Dissabte a les 18 h s’interpretaran nadales a càrrec dels Grallers de Sallent i seguidament de 19 a 20 h hi haurà el tast “Colors de Nadal” a càrrec de la sommelier Anna Castillo.

 

Diumenge al matí, de 10 a 13.30 h, els més petits podran participar d’una matinal de joc dirigida per Joc Juliu i de 12 a 14 h en Narcís Lupon farà el tast “Amors de Vins” posant fi al cap de setmana previ a Nadal.

 

Artífex, el viver creat per l'Ajuntament de Manresa per tal d'impulsar l'artesania i situat a la Muralla del Carme 5, va celebrar  l’octubre passat  l’Artífex Market coincidint amb el primer aniversari de la seva existència i ho va fer amb voluntat de continuïtat i d'establir-se com un mercat més de l'oferta manresana i que ara té continuació amb una nova iniciativa per aquestes festes nadalenques.

 

 

Documents relacionats

  • imagen