Banc Sabadell entrega una targeta regal amb 3.000 euros a la guanyadora de la campanya 'Creiem en Manresa'

Antònia Maria Paraire Ribera podrà bescanviar el premi en el miler de comerços que han participat en la iniciativa, impulsada conjuntament per l’entitat financera i l’Ajuntament de Manresa amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de la ciutat.

imagen

Banc Sabadell ha entregat avui una targeta regal amb 3.000€ a Antònia Maria Paraire Ribera, guanyadora del sorteig que va tenir lloc el mes de novembre en més d’un miler de comerços de la ciutat, en el marc de la campanya “Creiem en Manresa”.

Al lliurament del premi hi han assistit l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent; la regidora de Promoció econòmica i Comerç i turisme, Sílvia Gratacós; i el director de zona del Bages de l'entitat financera, Jeroni Benavides.

Durant la campanya, impulsada pel Banc de Sabadell i l’Ajuntament de Manresa el novembre passat, s'han instal·lat als establiments adherits unes urnes perquè els clients participessin al sorteig. L’objectiu ha estat dinamitzar l’activitat del teixit comercial de la capital del Bages fomentant l'afluència de clients cap a les botigues i incentivant el consum. A banda del sorteig, durant la campanya s'han distribuït unes 15.000 bosses ecològiques amb un disseny exclusiu de Xavier Mariscal.

La iniciativa, a més a més, ha comptat amb la col·laboració de cinc associacions de botiguers de la ciutat: la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC), les associacions de comerciants de Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i Voltants; la del Born – La Plana, i la del Carrer Barcelona, així com l’Associació d’Empresaris del Polígon Els Trullols.  

Documents relacionats

  • imagen