Afectacions al trànsit amb motiu de la Cavalcada de Reis

El dilluns 5 de gener a partir de les 6 de la tarda es tallarà el trànsit a diversos carrers de la ciutat. Igualment el servei de bus urbà es veurà afectat en totes les línies a excepció de la Línia 8 Perimetral – Estacions.

La Policia Local ha comunicat que amb motiu de la celebració de la Cavalcada de Reis aquest dilluns, 5 de gener a partir de les 6 de la tarda, es produiran diverses afectacions al trànsit, que a més dels talls de circulació al llarg del trajecte dels Reis d’Orient també afectarà el servei de transport públic urbà.

El recorregut de la Cavalcada és el següent: sortida a c. Rubió i Ors, Muralla Sant Francesc, Muralla Sant Domènec, c. Guimerà, Passeig Pere III, pl. Bonavista, ctra. de Vic, Muralla del Carme, Joc de la Pilota, c. Sobrerroca i pl. Major.

A causa dels desviaments de trànsit previstos, el servei de Bus Manresa es veurà afectat en totes les línies a excepció de la Línia 8 Perimetral – Estacions, de manera que modificarà el seu recorregut per utilitzar vies alternatives com l’av. Bases de Manresa i el c. Barcelona o bé Passeig del Riu i via de Sant Ignasi. S’informarà de les afectacions a l’interior dels vehicles i a les parades del servei.

La parada de bus de la plaça Espanya quedarà anul·lada a partir de les 6 de la tarda de manera que s’utilitzarà l’Estació d’Autobusos com a parada al centre de la ciutat.

Per a més informació consultar la web www.manresabus.com