L’Arbre dels Desitjos de la campanya de Nadal es replanta al carrer Aiguader, a les Escodines

Amb l’objectiu de fomentar el comerç de proximitat i dinamitzar les festes al Centre Històric, l’olivera va etar instal·lada a la Plana de l’Om i va recollir les peticions de manresans i manresanes de cara al nou any.


imagen

Un espai del carrer Aiguader, al barri de les Escodines, acull a partir d’ara de forma permanent l'Arbre dels Desitjos que durant la campanya d’aquest Nadal ha estat ubicat  a la Plana de l’Om, i on tothom hi ha pogut deixar les seves peticions per al 2022. La instal·lació l'ha dut a terme l'Ajuntament de Manresa, a través de les regidories de Centre Històric i de Comerç.

 

L’Arbre dels Desitjos es va instal·lar el desembre passat a la Plana de l’Om amb la finalitat de fomentar el comerç de proximitat per la campanya de Nadal davant de la situació de pandèmia de la Covid-19, oferint als compradors una targeta amb un cordill per escriure els seus desitjos de cara al nou any  i penjant-los a l’arbre. 

 

La iniciativa va néixer el 2020  —primer Nadal amb Covid— amb la voluntat de dinamitzar el nucli històric i els seus comerços, i de proporcionar als ciutadans un element més per viure les festes amb il·lusió. L’any passat, un cop passada la temporada de Nadal, l’Arbre dels Desitjos es va replantar a la placeta del carrer de la Mel, una acció que es va completar amb la instal·lació d’un banc pintat per l’artista Montse Forradelles. Enguany, l’olivera es plantarà a les Escodines, en col·laboració amb l’Associació de Veïns.

 

 

Documents relacionats

  • imagen