Arrenca la 10a edició del concurs LlumCat

S’hi podrà participar del 7 al 22 de febrer de 2022, ambdós inclosos. S’hi pot participar a través del web http://cpnl.cat/llumcat o emplenant les butlletes que trobareu al CNL Montserrat (passeig Pere III, 68, baixos; entrada per la plaça Onze de Setembre)

imagen

Enguany, el Centre de Normalització Lingüística Montserrat organitza la 10a edició del concurs LlumCat, centrat en el coneixement de la història i la tradició de la Festa de la Llum de Manresa.

Aquest concurs té la finalitat d’aconseguir que els participants no solament s’interessin per la cultura de la ciutat de Manresa, sinó també que aprofundeixin d’una manera lúdica en el coneixement d’un dels fets històrics que més impacte ha tingut en el desenvolupament econòmic, demogràfic i cultural de la ciutat.

El concurs consta de 5 preguntes i hi ha 12 premis que han estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages, Fent País Cooperativa, la Fundació Universitària del Bages, Manresa+comerç, El Pou de la Gallina, Diesa Restauració, Amics de la Seu, Parc de la Séquia.

Més informació a https://blogs.cpnl.cat/llumcat

 

Documents relacionats

  • imagen