Els Reis Mags d’Orient reparteixen il·lusió a Manresa

En una Plaça Major plena de gom a gom, l’alcalde Valentí Junyent ha rebut aquest vespre a Ses Majestats i els ha demanat que l’any 2015 suposi la fi de la crisi i que portin salut, esperança i il·lusió per al futur.

imagen

Manresa  ha viscut aquest vespre un moment molt especial amb l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar en la Cavalcada de Reis que, com es tradició, ha recorregut els principals carrers de la població. Abans d’iniciar el repartiment de regals per als nens i nenes, els Reis han estat rebuts per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, que els ha donat la clau màgica que obre totes les portes de la ciutat.

Junyent, des del  balcó de l’Ajuntament, ha demanat als Reis de l’Orient que facin tots els esforços possibles perquè aquest any 2015 “s’acabi la crisi i es creïn llocs de treball, així com salut, benestar, molta il·lusió i confiança en el futur per a tots els manresans i manresanes”.

La cavalcada ha arrencat a les 6 de la tarda a la Murallade Sant Francesc amb una lluïda comitiva que avançava al ritme dels tabalers de Xàldiga i davant centenars de persones que s’aplegaven als carrers per contemplar l’espectacle. Com a novetat d’aquest any, el Lleó de Manresa ha acompanyat la comitiva amb un carrossa pròpia i ha donat més caliu a un espectacle molt lluït que ha incorporava noves coreografies. 

Els Reis han tingut una càlida acollida a la Plaça Major, on el públic els ha rebut amb espelmes. En nom dels Reis d’Orient, Baltasar ha agraït aquesta acollida i ha demanat als nens i nenes de Manresa que siguin generosos, sincers i honestos  i que ajudin a tots aquells que ho estan passant malament.

 

 

Documents relacionats

  • imagen