El concert del Pot Petit es trasllada a l’Anònima per ampliar l’aforament, després d’exhaurir les entrades als Jardins de la Cova

L’actuació es farà el 22 de juliol a les 19 hores. Les noves entrades es poden adquirir a partir d’avui dilluns.

imagen

El concert del grup El Pot Petit es farà finalment a l’Anònima. L’organització ha decidit traslladar l’actuació —que en un inici s’havia de fer als Jardins de la Cova— en un espai que permet més aforament, després que les primeres entrades s’exhaurissin en només un mes. L’actuació forma part del Cicle ‘Sons del Camí’ de Manresa 2022 i es farà el dia 22 de juliol a les 19 hores.

Així, des d’avui dilluns es reobre la venda d’entrades a través de la web de Sons del Camí (www.sonsdelcami.cat), de la web de Manresa 2022 (www.manresa2022.cat) i físicament a l’Oficina de Turisme de Manresa, a la plaça Major número 10. Els preus per al concert segueixen sent els mateixos: 12 euros per a l’entrada anticipada, 15 euros  a taquilla i gratuït per als menors de 3 anys.

El concert del Pot Petit forma part cicle de concerts Sons del Camí, que ofereix una àmplia proposta musical. La 9a edició del festival portarà fins a Manresa noms destacats  de la música, com ara la cantant israeliana Noa, l’Orfeón Donostiarra o Ramon Mirabet. La programació completa està disponible a la web de Sons del Camí.

 

Un programa d’actes transversal amb més de 100 activitats

El cicle de concerts de Sons del Camí forma part d’un programa que conté més de 40 accions i 100 activitats i que està distribuït en set eixos temàtics: Espiritualitat i Pensament; De Manresa al Món; Educació; Cultura i Art; Música i Festa; Joventut, i Esport. Destaca el fòrum internacional de debat interreligiós —que abordarà el canvi climàtic des de la mirada jove— i les accions que enforteixen la connexió entre el País Basc i Catalunya, inici i final del Camí Ignasià. També les actuacions culturals i musicals on hi destaquen els Love of Lesbian, l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, Sílvia Pérez Cruz, Manel Camp, l’Escolania de Montserrat o Jordi Savall, entre molts altres. El programa sencer es pot descobrir a www.manresa2022.cat.

L’organització està liderada per l’Ajuntament de Manresa i l’Oficina Tècnica de Manresa 2022, que compten amb un bon nombre d’institucions, organismes, entitats, associacions i persones a títol individual que s’han implicat en el projecte.

 

De Manresa al món

Manresa 2022 commemora els 500 anys de l’arribada d’Ignasi de Loiola a Manresa, de camí en el seu pelegrinatge cap a Jerusalem. Ignasi va estar-se prop d’un any a la ciutat, s’hi va inspirar per a escriure els ‘Exercicis Espirituals’ i hi va tenir una experiència reveladora, que va marcar la seva vida i el va dur a fundar la Companyia de Jesús. Per això, Manresa és considerada ciutat bressol de l’orde jesuïta. Tant és així que molts centres jesuïtes arreu del món duen el nom de Manresa. La commemoració —de relleu mundial— permet reivindicar i potenciar el llegat patrimonial de Manresa i consolidar el seu paper com a final del Camí Ignasià.

 

Documents relacionats

  • imagen