El Campi qui Jugui torna a fregar els 10.000 visitants

L’Associació Campi qui Jugui fa una valoració molt positiva d’aquesta edició després de la bona resposta dels visitants a la potenciació d’algunes activitats.

imagen

La 29a edició del Campi qui Jugui ha tornat a rebre el caliu dels nens i nenes de Manresa i la Catalunya Central amb una gran participació que ha tornat a fregar els 10.000 visitants. L’Associació Campi qui Jugui ha qualificat aquesta edició de molt positiva i on els assistents han manifestat la satisfacció per les millores realitzades en les activitats.

En total ha estat 9.364 persones assistents –l’any passat van ser 9.692-, unes dades positives tenint en compte que la inauguració d’aquesta edició ha coincidit amb un cap de setmana. La inclusió de la tirolina, el rocòdrom, la millora dels espais per a nens de 0 a 3 anys o l’abaratiment de l’entrada pels pares n’han estat els aspectes més destacats.

El Campi qui Jugui d’enguany ha donat vida als videojocs amb l’objectiu de recuperar els valors del jocs tradicionals i, alhora, estimular la participació raonada, cooperativa i lúdica dels infants.

Com l’any passat, s’han dut a terme al Complex del Vell Congost i concentrant de nou les seves activitats en el segon tram de le s vacances de Nadal, del 27 de desembre de 2014 al 4 de gener de 2015.

Aquest esdeveniment ha comptat amb la col·laboració d'institucions públiques i privades i el suport de l'Ajuntament de Manresa. El Campi va néixer l’any 1986 i està organitzat per l'Associació Campi qui Jugui, formada per voluntaris sense ànim de lucre, vinculats al món associatiu, de l'educació en el lleure, la pedagogia i la docència.

Documents relacionats

  • imagen