La sociòloga Clara Fons i el mestre jubilat Agustí Lleyda parlaran d’Escola i Religions a l’Àgora Educació

La conversa entre tots dos tindrà lloc el dijous, 24 de febrer a les 18.30 h,  a la sala d’actes de l’edifici FUB1 i per assistir-hi cal inscriure’s en aquest enllaç.  L’acte forma part del programa d’activitats de Manresa 2022, que commemora els 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a la capital del Bages.

imagen

La relació entre escola i religions és el tercer tema que s’abordarà el cicle de diàlegs educatius de l’Àgora Educació 2022, organitzada per la Fundació Universitària del Bages – UManresa. Aquest diàleg, que tindrà lloc el 24 de febrer a les 18.30 h, el protagonitzaran la sociòloga, escriptora i divulgadora de temàtica religiosa, Clara Fons, i el mestre jubilat, impulsor de la renovació de projectes i metodologies a l’Escola de Fonollosa, Agustí Lleyda. La conversa entre tots dos tindrà lloc a la sala d’actes de l’edifici FUB1 i per assistir-hi cal inscriure’s en aquest enllaç.  

El diàleg forma part del programa d’activitats “Àgora 2022., Mestres que (es) transformen”. La programació, adreçada a fomentar la reflexió i el debat entre la comunitat educativa de la ciutat per activar canvis i millores als centres educatius, dona resposta a un encàrrec de l’Ajuntament de Manresa en el marc del programa d’activitats de Manresa 2022, que commemora els 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a la capital del Bages.


El cicle de diàlegs, una dotzena en total, s’allargarà fins al mes de novembre. Els propers diàlegs abordaran qüestions com l’Ofici de Mestr@; Educació 360; Eines digitals; Escola i filosofia; La bellesa de la vida; Escola i cultura; Escola i Transformació comunitària; Escola i Societat; i Innovació per a la transformació.

Documents relacionats

  • imagen