El proper 15 de maig s'inicien les inscripcions dels Casals Esportius Municipals d'estiu

Els casals, dirigits a infants d’entre 8 i 14 anys, permetran fer activitats com BTT, canoa, handbol, beisbol... a diverses instal·lacions de la ciutat entre els mesos de juny i juliol. Les Piscines Municipals i l’Ateneu les Bases també iniciaran processos de preinscripció els dies 15 i 17 de maig respectivament.

imagen

Aquelles famílies que estiguin interessades a apuntar els seus infants als Casals Esportius Municipals han de saber que les inscripcions s’iniciaran el proper 15 de maig a partir de les 10h. També el mateix dia, les Piscines Municipals obriran preinscripcions, i uns dies més tard, el 17, els abonats a l’Ateneu les Bases podran reservar plaça (el 5 de juny per al públic en general) per a les seves activitats d’estiu. En total, desenes d’activitats pensades perquè la mainada pugui aprofitar els mesos de més calor.

 

Els Casals Esportius Municipals tindran dues vies per a inscriure’s:

 

1- On line: a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Manresa seguint els següents passos:

 • Accedir al formulari d’Inscripció del Casal Esportiu Municipal 2017.
 • Emplenar les dades d’inscripció.
 • Pagar on line mitjançant targeta de crèdit o dèbit o a través del sistema d’autoliquidació.
 • Descarregar l’autorització que s’haurà de retornar abans del 2 de juny, degudament emplenada i signada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC, Pl. Major, 1. 08241 – Manresa) o a la Secció d’Esports de l’Ajuntament de Manresa (Edifici Infants, Ctra. de Vic, 16. 1a planta. 08241 – Manresa).
 • En finalitzar la inscripció, es rebrà un correu-e de confirmació on es podrà consultar les dades.

 

2- Presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) en l’horari d’atenció al públic i seguint els següents passos:

 

 • Facilitar les dades d’inscripció.
 • Pagar mitjançant document d’autoliquidació (el termini per fer efectiu el pagament serà de 48 hores al caixer de l’Ajuntament de Manresa o bé a les entitats bancaries indicades en el document d’autoliquidació).
 • Emplenar i retornar l’autorització.

 

En total, 110 places per torn, i un total de 4 torns: del 26 al 30 de juny, del 3 al 7 de juliol, del 10 al 14 de juliol, i del 17 al 21 de juliol. El preu serà de 52 euros, però amb beca quedarà reduït a 18,20.

 

Podran gaudir d’un descompte del 65% del import aquells usuaris que puguin acreditar, com a mínim, una d’aquestes circumstàncies:

 

 • Ser beneficiari de beca de menjador del curs 2016-2017 per motius socioeconòmics,
 • haver rebut ajut per material escolar durant el curs 2016-2017,
 • o bé formar part d’una unitat familiar empadronada a Manresa i situada en el tram B de renda bruta anual de la taula de tarifació social.

 

En cas de complir un d’aquests requisits de beca caldrà comunicar-ho en el moment de formalitzar la inscripció i presentar, si s’escau, la documentació pertinent a la secció d’esports abans del dia 2 de juny.

 

L’any passat, es van bonificar 109 places de les 440 que s’oferien

 

Moltes activitats variades

Els Casals ofereixen múltiples activitat, relacionades amb l’esport i l’activitat física. Així, els dilluns, dimecres i divendres, es duran a terme la BTT, l’escalada Esportiva, el Tir amb Arc, el Judo, l’Intercrosse, l’Handbol, el Voleibol i la Gimnàstica Artística. Totes elles a la Zona Esportiva del Congost.

 

D’altra banda, els dimarts i dijous, al Parc de l’Agulla, s’hi duran a terme la Canoa, el Caiac, el Beisbol, el Rugbi touch i també Jocs tradicionals.

 

Els detalls concrets de les activitats, dels materials i vestuari adequats per cada cas es poden consultar en aquest document informatiu.

 

Preinscripció cursets Piscines Municipals

 

Del 15 de maig a l’11 de juny s’obren també les preinscripcions als Campus Esportius de les Piscines Municipals (del 8 al 14 de maig per a abonats). Per a fer-les efectives, caldrà acostar-se fins a les piscines o de forma online al web de les piscines. Caldrà fer l’abonament de l’activitat en el mateix moment.

 

Les activitats estan pensades pels infants nascuts entre el 2005 i 2014, i consisteixen en jocs aquàtics, cursets de natació, tallers i manualitats, jocs esportius, psicomotricitats pels més petits i bany a la piscina d’estiu.

 

En total, s’oferiran 8 torns: del 26 al 30 de juny; del 3 al 7 de juliol;  del 10 al 14 de juliol; del 17 al 21 de juliol; del 24 al 28 de juliol; del 31 de juliol al 4 d’agost; del 29 d’agost a l’1 de setembre; del 4 al 8 de setembre.

 

Pels interessats, el dia 14 de juny, a dos quarts de 8 de vespre, es realitzarà una reunió a les instal·lacions de les piscines per a tots els pares i mares per explicar el funcionament dels cursets i resoldre dubtes.

 

Els pres es poden consultar en aquest díptic informatiu. Per a poder gaudir dels descomptes, caldrà acreditar les mateixes circumstàncies abans descrites.

 

L’Ateneu obre inscripcions el dia 17

Una altra de les entitats que proposa activitats durant l’estiu és l’Ateneu les Bases. Les Jornades Infantils d’Estiu – Adventureland es duran a terme del 26 de juny al 28 de juliol, i del 29 d’agost al 8 de setembre. Pels interessats, les inscripcions per a usuaris del centre esportiu s’iniciaran el proper 17 de maig i romandran obertes fins a l’1 de juny. Serà a partir del 5 de juny (i fins al 20) quan s’obriran les places al públic general, en funció de la disponibilitat de places. Les inscripcions es podran fer a la recepció de l’Ateneu de dilluns a divendres, de 17:30h a 19:30 h i dilluns, dimecres i dijous, de 10:30 a 12:30 h.

 

Les activitats que es duran a terme seran sobretot multiesportives, amb piscina, teatre en anglès, manualitats, cuina, zumba… La franja d’edat serà des d’infants de P3 fins a 6è de primària, i hi haurà unes 90-100 places per setmana. El preu: 55 euros per setmana, i un 10% de descompte a partir del segon germà.

 

Per a més informació, es pot consultar la seva pàgina web, fer un cop d'ull al díptic informatiu, o participar en la jornada informativa que faran el dia 16 de maig a les 20h a l’Auditori de l’Ateneu.

Documents relacionats

Tríptic Casal Esportiu
Díptic Ateneu Les Bases
 • imagen