L'Ajuntament promou un projecte formatiu per ajudar els joves a crear empreses en el sector tèxtil i de moda

“Creació d'empreses creatives" va destinat a joves emprenedors, començarà el 16 de setembre i s’impartirà  Barcelona. Els interessats es poden inscriure al curs fins a l’11 de juliol.

L’Ajuntament de Manresa impulsa un programa formatiu destinat a joves emprenedors que volen engegar el seu propi projecte empresarial en el sector Disseny, Creació i Moda (DCM). L’Ajuntament de Manresa col·labora en el projecte en conjunt amb 5 entitats públiques més de Sabadell, Terrassa, Mataró, Igualada ila Diputacióde Barcelona i compta amb el cofinançament del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Europeu.

Aquest curs s’organitza en el marc de projecte d’ACTE (Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees) “Una xarxa per a la cooperació, innovació i creativitat”, amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria en el sector tèxtil i de moda per mitjà de formació i de la creació de dinàmiques de cooperació entre les empreses, professionals i actors del sector.

Últims dies d’inscripció

Les inscripcions pel curs “Creació d’empreses creatives” estaran obertes fins a l’11 de juliol. El projecte formatiu començarà el 16 de setembre i acabarà el 10 de desembre i s’impartirà a les instal·lacions de Diputació de Barcelona de l’Edifici de l’Escola Industrial de Barcelona (C/ Urgell, 187. Edifici 25. Planta – 1. Sala S6).

Consta de 80h distribuïdes en 20 sessions de 4 hores cadascuna, en horari de tarda (de16 a20h) i es fa amb la voluntat d’informar del procés de creació d’empreses en el sector tèxtil i de moda, donar les eines bàsiques per poder elaborar un projecte propi d’emprenedoria en el sector i analitzar i definir l’estratègia del negoci per conèixer la viabilitat del projecte.

La formació combinarà exposicions teòriques i experiències d’empreses per part dels ponents amb casos pràctics i la participació en debats de discussió i de reflexió. Addicionalment, els estudiants comptaran amb el suport en l’elaboració del pla d’empresa en unes sessions conjuntes en les que també es prepararà la presentació dels projecte.

Insctripcions i més informació: visiteu el web Tex4future o envieu un correu a cs@daleph.com adjuntant emplenat l’arxiu Formulari d’Inscripció.

Documents relacionats

Programa formatiu “Creació d’Empreses Creatives”
Sol·licitud d'inscripció al programa formatiu “Creació d’empreses creatives”