Sala de premsa

imagen

Torna el BaHiMa amb noves propostes artístiques i comercials que giren entorn del gust i l'olfacte

Des d’avui dijous, 12 de març al dissabte 14, el centre històric de Manresa acollirà tres projectes artístics de diferents autors i disciplines que ocuparan locals buits al carrer Sant Miquel, i a la Plaça Major, i tres propostes comercials que s’instal·laran al carrer sant Miquel i al carrer Sobrerroca.

Llegir més

Comencen els treballs de pacificació del trànsit i millora de la mobilitat al Polígon Industrial de la Plana del Pont Nou

Aquests treballs, que està previst que durin 2 setmanes, tenen l’objectiu de pacificació del trànsit als carrers de pas del polígon industrial que connecten també Manresa amb Sant Joan de Vilatorrada (avinguda Pirelli i avinguda Lemmerz); de millora de l’ordenació del trànsit a l’interior del polígon, i també milloren la connectivitat peatonal del sector, mitjançant la instal·lació de nous passos de vianants i d’elements reductors de la velocitat. 

Llegir més
imagen

Aquest dissabte comença un curs gratuït i introductori al voluntariat cultural

Els interessats s’hi poden inscriure fins aquest divendres 13 de març al CAE (Pl. Milcentenari, s/n). El curs explicarà en què consisteix ser voluntari cultural i presentarà els principals esdeveniments que tenen lloc a Manresa en l’àmbit de les arts escèniques, música, arts plàstiques i visuals, foment de la lectura, patrimoni, entre d’altres.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa impulsa una campanya de promoció del bus urbà a l'hospital de Sant Joan de Déu

Dins l’hospital hi haurà dues pantalles que informaran dels horaris de pas de les línies 1 i 8 del bus urbà. Durant la campanya i per promocionar el servei, es lliuraran targetes T-2 i un fulletó informatiu del servei de bus als ciutadans hospitalitzats al centre.

Llegir més
imagen

El regidor de Cultura i Turisme de l'Ajuntament de Manresa ha assistit al primer Fòrum del Camí Ignasià a Loiola

Joan Calmet ha encapçalat una delegació que ha conegut l’inici del Camí Ignasià al Santuari de Loiola i que ha presentat el projecte estratègic Manresa 2022


Llegir més
imagen

Manresa celebra les festes de Sant Ignasi coincidint amb l'inici del 1r Any Jubilar del Camí Ignasià

La presentació del Pla de Gastronomia Manresa 2022, els concerts dels “Sons del Camí”, la celebració de misses a diferents llocs ignasians, el concurs d’aparadors, i les visites a la Manresa Ignasiana, són algunes de les propostes per gaudir de l’efemèride durant el mes de juliol i fins al 2 d’agost.


Llegir més

CORRECCIÓ: Programa Festes Sant Ignasi

Dia: 01/01/1970
Hora:
Lloc:
Intervenen:

Llegir més

El govern municipal proposa renunciar a l'aplicació del coeficient d'actualització dels valors cadastrals al 2016

Plantejarà la mesura al Ple de dijous que ve perquè considera excessiva la reducció del 30% prevista per al 2016, després que s'han rebaixat un 27% al 2014 i un 29% al 2015.

 

Llegir més
imagen

Demà torna "Apell" amb un monòleg i s'acomiada oferint un cap de setmana replet d'espectacles

 “El Monòleg del perdó”, demà divendres; l’espectacle infantil “Contes de la companyia Sgratta” i  l’actuació per adults “Edmundo i Elvira i cuidao ! El perro”, el dissabte; i “Soy un señor soy un truhán”, el diumenge; tanquen l’edició del festival d’enguany que dirà adéu amb una funció de cloenda itinerant.


Llegir més
imagen

L'alcalde fa una visita d'obres al nou institut Cal Gravat que començarà a funcionar aquest setembre

L'edifici, que acollirà uns 400 alumnes el proper curs 2015-2016, ja està pràcticament enllestit. Tota l’estructura ja està feta, així com les divisions internes i ja només queda polir, adequar i omplir l’interior de les aules i de les diferents estances. 


Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa rep la junta de la Federació Catalana de Natació

Una vintena de membres de la junta s’han trobat amb Valentí Junyent, qui els ha fet obsequi d’un llibre sobre la ciutat de Manresa


Llegir més
imagen

El regidor d'Habitatge presenta un programa d'actuacions per garantir el dret a un habitatge digne a Manresa

Les primeres mesures que es presentaran al proper Ple municipal, aquest dijous, seran la redacció del Pla Local d’Habitatge i el programa d’intervenció sobre els pisos buits.

Llegir més
imagen

Joan Piqué serà el nou responsable de Comunicació de l’Ajuntament de Manresa

El periodista manresà ocuparà a partir del setembre la nova plaça de personal eventual que es va crear en l’últim Ple municipal del 30 de juny.

Llegir més