Sala de premsa

imagen

L'Oficina d'Activitat Econòmica de l'Ajuntament obté una alta valoració en un estudi de la Diputació de Barcelona

Manresa està entre les ciutats que ofereixen serveis de qualitat a l’hora de facilitar i agilitar la tramitació administrativa necessària per a la creació d’empreses.

Llegir més
imagen

Obert el termini per inscriure's a les Aules de Cultura, Tallers d'Art i Formatic

Aquest quadrimestre es presenten un total de 49 propostes: 22 pertanyen a les Aules de Cultura, 18 als Tallers d'Art, 8 al Formatic i 1 taller per a joves. Les accions formatives es troben totes agrupades en un llibret que ha canviat la imatge per difondre els continguts de manera més visible i entenedora.

Llegir més
imagen

Les músiques del Correfoc de Manresa ja són a l'abast de tothom

El llibre de les partitures del Correfoc està disponible en format digital per a totes les persones que vulguin tocar les músiques de la Mostra i el Correfoc, dels músics Lluís Toran i Lluís Sarró.

Llegir més
imagen

Manresa presenta la 31a edició d'una Transèquia més territorial i accessible

  • Tindrà lloc el  proper dia 15 de març i  amb el repte  de superar els 5.000 inscrits

Llegir més

Protecció Civil de la Generalitat demana no abaixar la guàrdia davant l'elevat risc d'incendis forestals

El Bages és una de les comarques amb risc d’incendi a causa de l’elevada temperatura dels darrers dies i la manca de precipitacions

Llegir més
imagen

L'Estiu Jove de Manresa segueix els propers dies amb activitats esportives i festives

Dissabte es disputaran les finals de novè torneig de vòlei platja i se celebrarà una botifarrada popular a la plaça Major 

Llegir més
imagen

La parròquia de Santa Maria de Viladordis organitza un cicle de concerts al juliol

Els concerts se celebraran ala Plaça del Santuari de la Salut al barri de Viladordis els dissabtes 4, 11 i 18 de juliol a les 20.00 h

Llegir més
imagen

Torna el concurs fotogràfic "Viatgers manresans"

El termini per presentar les fotografies és del 2 al 25 de setembre. El concurs consta de tres categories: adults; infants (de 6 a 12 anys); i el Concurs popular amb dispositius mòbils a través de l’aplicació Instagram (hashtag #viatgers2015) adreçada a públic de totes les edats.

 

Llegir més

La fase d'alerta per onada de calor es manté fins dijous

Protecció Civil recomana veure aigua, evitar els menjar molt calents, reduir les activitats intenses sobre tot a les hores del migdia, portar gorra o barret i utilitzar roba lleugera de colors clars, tancar les persianes on toca el sol directament i obrir-les a la nit per refrescar la casa.

Llegir més
imagen

Valentí Junyent defensa les relacions i el tracte humà com a valors de les “smart cities”

L’alcalde ha clos avui la tercera edició dels Diàlegs pel Futur, la jornada de debat que enguany ha girat a l’entorn de la ciutat, la llengua i la cultura en l’era digital



Llegir més
imagen

Continua l'Estiu Jove de Manresa amb el torneig de vòlei platja, tallers de Zumba i teatre

Aquest matí s'ha preparat a la plaça Major la pista de sorra on es disputarà el IX Torneig de Vòlei platja, que comença aquest vespre 



Llegir més
imagen

El regidor de Barris i Acció Comunitària arrenca amb la FAVM la tanda de visites a les entitats veïnals

El  mandat de la nova regidoria s’inicia amb una reunió amb la Junta directiva de la Federació d’Associació de Veïns de Manresa i continuarà les properes setmanes amb els representants dels 22 barris de la ciutat.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa instal·la una passarel·la sobre el torrent del Poal, al parc del Cardener

Amb l’actuació és dóna compliment a un acord del Ple Municipal i és un pas important per donar continuïtat als espais del parc de ribera al llarg del Cardener i, així, poder connectar tant amb els espais de ribera de Sant Joan de Vilatorrada com amb els camins que s’enfilen cap al regadiu del  Poal.



Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa finalitza una nova fase d'obres de reforma del Parc Vila Closes

Un cop acabades totes les actuacions acordades i incloses en el pressupost del 2014, a partir d’avui s’ha restablert  l’ús de tota la superfície del parc amb la retirada de les tanques de protecció de les obres realitzades.


 

Llegir més