Sala de premsa

imagen

S'estrena el Fòrum Manresa 2022 per reflexionar sobre la influència de Sant Ignasi en la societat actual

 Amb el nom d’Ignàgora es crea un programa per aprofundir sobre com els valors ignasians poden contribuir al lideratge i a la governança de les ciutats del futur. El fòrum inclou una sèrie de conferències i un espai dedicat exclusivament a la figura de Sant Ignasi.

Llegir més

Comencen els treballs de canalització de gas al carrer de la Pujada Roja

Amb motiu d’aquests treballs es tallarà el trànsit de vehicles al tram del carrer de la Pujada Roja entre els carrers de Sant Joan i el d’Artés.

Llegir més
imagen

El Casal de les Escodines acull una doble exposició fotogràfica: 'La dona treballadora a Xina' i les 'Festes de Sant Joan a Ciutadella'

Les obres, cedides per Foto Art Manresa, es podran veure fins el dia 30 de gener. Per la seva banda en el Centre Cívic Selves i Carner es podrà gaudir de la mostra fotogràfica “A través de l’ànima”, sobre l’espectre autista.

Llegir més
imagen

Aquest dijous arrenca BaHiMa a Manresa, que omplirà els locals buits del centre històric d'intervencions artístiques, exposicions i projectes culturals

BaHiMa Pop Up Espais és una iniciativa que té l’objectiu de donar oportunitats a joves creadors, millorar els locals en desús  i cercar noves idees amb negocis sostenibles en aquest sector de la ciutat per revitalitzar-lo.   

Llegir més
imagen

Manresa descobreix una placa de record i homenatge dedicada al policia Edouard Guillem Trapero

La placa d’homenatge al policia local mort en acte de servei l’any 2012 està situada a l’illeta de confluència entre la carretera del Pont de Vilomara i el carrer Sant Blai. Familiars i amics, alcalde i regidors, companys de la Policia Local i representants d’altres cossos de seguretat han participat avui en un emotiu homenatge.

Llegir més
imagen

El Pont Nou es tancarà als vianants a partir de demà

Amb motiu dels treballs de rehabilitació i reforç estructural del Pont Nou, per motius de seguretat l’accés estarà tancat durant un màxim de 8 mesos. Tothom que vulgui travessar a l'altra banda del riu Cardener ho haurà de fer pel pont de la rotonda del Mil·lenari o amb el servei del bus interurbà Manresa - Sant Joan de Vilatorrada.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa organitza demà l'acte de cloenda dels Programes de Transició al Treball

Aquest curs s’ha impartit un mòdul més gràcies a la col·laboració econòmica i tècnica de la Diputació de Barcelona. En total, 31 alumnes han finalitzat els cursos de formació i inserció.

Llegir més

Acte de descobriment de la placa-record dedicada a l'agent Edouard Guillem Trapero

Dia: 26/05/2015
Hora: 11.00 h
Lloc: Entre la Carretera del Pont de Vilomara i el carrer Sant Blai (a prop de l'Escola Ítaca)
Intervenen:

Valentí Junyent, alcalde de Manresa

Llegir més
imagen

Oberta la inscripció per als tallers d'estiu de l'Escola d'Art de Manresa

Els tallers, que enguany treballaran amb la temàtica del medi aqüàtic, es faran del 22 de juny fins el 3 de juliol i van dirigits a nens i nenes de 7 a 12 anys

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa obté el certificat vinculat a la ISO 50001 de l'empresa SECE

Manresa és la tercera ciutat catalana que obté aquest certificat després de Tarragona i Martorelles. SECE és la primera empresa del sector de l’enllumenat públic en obtenir la ISO 50001.

Llegir més

Alumnes de FEDAC Manresa mostren el seu treball sobre el patrimoni artístic manresà

Els escolars munten a la Casa Lluvià una exposició didàctica sobre fets i obres artístiques de Manresa

Llegir més
imagen

L'alcalde assisteix al lliurament dels Premis Regió 7

Valentí Junyent ha felicitat els premiats i ha lloat l’encert de guardonar la trajectòria i el talent de la gent jove del territori. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa se suma a la celebració del Dia Internacional d'acció de la salut de les dones

Aquest dijous, 28 de maig, es farà un acte commemoratiu que inclou un esmorzar saludable i una xerrada al SIAD i, a la tarda, un acte central al Centre Cultural el Casino amb una taula rodona sobre l’endometriosi. El juny i juliol hi haurà caminades saludables tots els dilluns i dimecres.

Llegir més