Sala de premsa

imagen

La Torre de Sobrerroca es convertirà en un campament romà durant la fira de Santa Llúcia

Aquesta serà una de les noves escenes que incorporarà el Pessebre Vivent del Balç d’enguany, juntament amb les ja clàssiques de l’Anunciació de Maria, Sant Josep Fuster, etc. El soldats de la cúria faran un recorregut des del carrer Sobrerroca fins al Centre d’Interpretació on es portaran a terme els canvis de guàrdies.

Llegir més

El CIO Manresa programa una sessió sobre el treball de tutoria en les empreses

La sessió es farà el proper dimarts, 16 de desembre, a les instal·lacions de la FUB i l’objectiu és formar tutors a les empreses per tal d'acompanyar el personal de nova incorporació, aprenents o estudiants en pràctiques.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa presenta el portal de govern obert per millorar la transparència i la informació als ciutadans

El nou portal està estructurat en diverses seccions que ofereixen continguts que van des de les dades obertes fins a la participació, passant pels indicadors de transparència, els programes de govern o informació molt detallada sobre el pressupost municipal.

Llegir més
imagen

Manresa recupera l'històric lema “Manresa, cor de Catalunya” per a la seva nova marca de ciutat

L’Ajuntament presenta la nova imatge coincidint amb la celebració aquest cap de setmana de La Marató de TV3, que en l’edició d’enguany està dedicada a les malalties del cor, i organitza una visita guiada solidària pels llocs més emblemàtics de Manresa.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Barcelona, aquest diumenge

Amb motiu de la festa de l'Associació de Botiguers. La parada Ginjoler de la Línea 8 del bus urbà es trasllada al carrer Alcalde Armengou cantonada carrer Ginjoler 

Llegir més
imagen

Més de mig miler d'alumnes d'escoles de Manresa participen a la Trobada Esportiva de Primària

Un total de 559 alumnes de primària de 9 centres d’ensenyament de Manresa han utilitzatla Zona Esportivadel Congost per jugar mini partits de futbol, rugbi, bàsquet i voleibol. L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha visitat els nens i nenes durant el matí.

Llegir més
imagen

El fotògraf Genís Sáez ingressa el seu fons fotogràfic a l'Arxiu Comarcal del Bages

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i l’artista manresà signen el contracte de donació gratuïta del fons fotogràfic per conservar-lo, fer-ho accessible als investigadors i contribuir a difondre’l en benefici de tota la ciutadania.

Llegir més
imagen

Dissabte l'acció "Let's clean up Europe" convida els ciutadans a fer neteja al riu Cardener

L'acció, que va adreçada a voluntaris de totes les edats i començarà a les 10.30 h en punt sota el Pont Nou, s’emmarca dins d’una jornada de sensibilització ambiental que es fa de forma simultània a diversos municipis de tot Europa.

Llegir més
imagen

El Centre Cívic Selves i Carner acull l'exposició d'aquarel·les i escultures "Els Amunts"

La mostra, que es podrà visitar del 12 al 29 de maig, consisteix en una vintena d’aquarel·les de Dolors Mas Rubio i de quatre escultures de Pep Call Prunés que tenen com a denominador comú la natura de les terres altes, els amunts de l' illa d'Eivissa i els amunts de Catalunya.

Llegir més
imagen

Artur Mas presideix l'acte de donació a la ciutat del monument a les empreses

Una representació del món empresarial del Bages ha acompanyat el president de la Generalitat i l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, en l’acte de lliurament a la ciutat de l’escultura “Ala de Mercuri”, que la Cambra de Comerç i Indústria de Manresa ha donat a la ciutat en commemoració del seu centenari.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament aprova una subvenció per millorar el funcionament de la biblioteca veïnal de la Font

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Font dels Capellans,Josep Rueda, han signat un conveni en el qual s’atorga una subvenció de 3.600 euros.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament iniciarà una actuació per millorar el passeig Sant Jordi de la Balconada

Els treballs milloraran trams de vorera i calçada en mal estat que inclou la retirada d’arbres que aixequen les voreres i la seva substitució per un arbrat més adequat. Aquesta primera fase dels treballs, consensuats amb l’Associació de Veïns, tenen un pressupost de 38.000 euros.

Llegir més
imagen

La propietat de la finca de l'antiga discoteca Krono's la cedeix gratuïtament a l'Ajuntament de Manresa

S’ha formalitzat tant la cessió dels terrenys de Can Poc Oli que estipulava un conveni urbanístic del 2003 així com la donació de la part restant que quedava fora d’aquest conveni. Per al regidor d’Urbanisme, Ramon Bacardit, és “un pas important en la protecció de l’entorn natural de la ciutat, que posa punt i final a una problemàtica històrica”. 

Llegir més
imagen

Comencen els treballs de rehabilitació i reforç estructural del Pont Nou

Les obres de millora d’aquesta joia de l’arquitectura medieval s’han dividit en tres fases i durant els propers vuit mesos se’n faran les dues primeres, amb un pressupost de 600.121,78 euros, finançats principalment pel Pla Únic de D’Obres i Serveis de la Generalitatde Catalunya (PUOSC) i per la Xarxa de la Diputació de Barcelona.

Llegir més