Sala de premsa

imagen

El mercat de Puigmercadal acull un tast de cafè de comerç just aquest dissabte

La degustació, que es farà a les 11.30 del matí i està organitzada pel Consell Municipal de Solidaritat, possibilitarà els ciutadans assaborir diversos tipus de cafè i conèixer, a la vegada, el procés d’elaboració d’aquest producte i les condicions de vida de les persones que hi treballen.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament presenta el nou sistema de telegestió del reg implantat a Manresa que permetrà estalviar més d'un 40% d'aigua

A banda d’avantatges mediambientals, l’optimització de recursos que implica la instal·lació d’aquesta nova eina suposarà un important estalvi econòmic per la ciutat.

Llegir més
imagen

Montserrat Tura serà entrevistada dins del cicle Pessics de Vida al Casino, demà

L’acte, que es comença a les 20h, forma part del cicle d’entrevistes estrenat aquest any, organitzat per la Delegació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes i l’Ajuntament de Manresa.

Llegir més
imagen

Manresa estrena una nova imatge del bus urbà més ecològica, moderna i atrevida

• El verd serà a partir d’ara el nou color identificatiu de la flota manresana de transport públic, una aposta visual que pretén donar més personalitat a la imatge corporativa de Manresa Bus i associar-la al concepte de sostenibilitat i respecte del medi ambient.

Llegir més

El Ple del mes d'abril aprova el compromís per comprar diverses finques de la societat Fòrum

El Ple Municipal aprova també la modificació del pla general perquè la Caixa no faci un pavelló a la fàbrica nova i els diners es destinin a la millora del sector a zona de la plaça Sant Ignasi.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa posa en marxa una campanya informativa del POUM coincidint amb l'aprovació inicial i l'obertura del període d'al·legacions

Els ciutadans interessats en fer consultes o rebre’n informació detallada seran atesos a l'Oficina del Pla al carrer Amigant amb cita prèvia i es faran diversos actes públics oberts a la ciutadania. Les al·legacions es podran presentar presencialment o a través de la web municipal.

Llegir més
imagen

La primera Marxa del Pelegrí arrenca amb èxit i completa les 350 inscripcions previstes

L’organització tanca la inscripció per la caminada que diumenge recorrerà l’últim tram del camí Ignasià entre Montserrat i Manresa.

Llegir més
imagen

Manresa té una nova APP que permet introduir itineraris creats per l'administració, entitats i ciutadans

KM2 Ciutat és un projecte comunitari d'utilització de tecnologies de geolocalització per a la creació de continguts informatius sobre una àrea de la ciutat. A Manresa la proposta ha començat recollint diversos itineraris per l’Anella Verda però l’objectiu final és que s’hi vagin incorporant noves idees. 

Llegir més
imagen

El carrer del Balç acollirà una representació adaptada del musical “Els miserables”

L’obra, que porta per títol “El carrer dels Miserables”, es representarà els dies 25 i 26 d'abril, amb sis passis diaris i comptarà amb la participació d’una vuitantena d’actors i músics d’Esclat de Manresa i de les escoles de música de Sallent i Artés.

Llegir més
imagen

Tres escoles de Manresa culminen el projecte “Cultura emprenedora a l’escola” venent els seus productes al Mercat de la Font

Alumnat de 5è de primària de les escoles Espill, La Salle i Joviat instal•len cinc parades per a la venda de productes dissenyats i elaborats per ells mateixos. Ha estat una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona per difondre els valors de l’emprenedoria.

Llegir més

El Fòrum 2022 presenta una xerrada sobre el lideratge en la governança de les ciutats del futur

La conferència, a càrrec d’Àngel Castiñeira, tindrà lloc aquest dijous a les 7 de la tarda a la sala d’actes de la Fundació Universitària del Bages

Llegir més
imagen

Demà uns seixanta infants gaudiran del projecte itinerant sociocultural "Somriures nòmades" a la Casa Flors Sirera

El projecte consisteix en un camió que viatge arreu del món oferint espectacle audiovisual basat en el circ, els pallassos i diverses arts escèniques per promocionar l’intercanvi i la creativitat entre grups d’infants.

Llegir més
imagen

L'Oficina Jove del Bages ofereix aquest abril noves propostes atractives per als joves

Exposicions d’estudis artístics, de poesia urbana, tallers i xerrades informatives conformen una programació de màxim interès.

Llegir més
imagen

Arrenca la 23a Fira de l’Estudiant, un certamen adreçat a més de 3.000 alumnes de secundària de la Catalunya Central

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el director general de Centres Públics del departament d’Ensenyament de la Generalitat, Antoni Llobet, i altres autoritats han fet aquest matí la visita institucional a la Fira que se celebra fins dijous al Museu de la Tècnica.

Llegir més