Sala de premsa

imagen

Més de 100 experts d'una trentena de països es reuneixen al Saló de Sessions per cloure el Seminari Internacional de Pedagogia i Espiritualitat Ignasiana

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha presidit l’acte, acompanyat de la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau.

Llegir més
imagen

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat ha sortejat un lector de llibres electrònics en el marc de l'exposició "Català, llengua d'Europa"

L’afortunada ha estat Noura El Khader, alumna del Centre de Formació d’Adults jacint Carrió. La seva germana, Olaya El Khader, ha recollit el premi de mans del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa i president del Consell del CNL Montserrat, Joan Calmet.

Llegir més

Tall d'un carril de circulació en un tram de la carretera de Vic

A causa dels treballs de reparació del paviment que es faran dissabte i diumenge a la cruïlla amb el carrer Maternitat d’Elna.

Llegir més
imagen

La Universitat Emprèn presenta nou projectes que poden convertir-se en futurs plans d'empresa

En la jornada Inicial celebrada a l’EPSEM els alumnes seleccionats van presentar les seves idees provinents dels treballs de fi de grau o de fi de màster. La presentació es va fer davant alumnes, majoritàriament de la FUB que ara tenen l’opció de triar-ne algun per desenvolupar-lo i fer-ne un projecte empresarial viable.

Llegir més
imagen

La Fira de l'Estudiant ja té tot a punt per oferir orientació acadèmica a més de 3.000 estudiants de secundària

El certamen es farà del 13 al 16 d’abril al Museu de la Tècnica de Manresa i tornarà a ser un espai útil perquè l’alumnat conegui els camins possibles en el seu futur laboral i els centres d’ensenyament que ofereix el territori per continuar la seva formació. La Fira tindrà el seu colofó amb la jornada de portes obertes al Campus Universitari que se celebrarà el dissabte 18 d’abril.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa farà la setmana vinent un paquet d'actuacions per millorar el paviment dels carrers

Els treballs, que tenen l’objectiu de millorar la seguretat en la mobilitat als barris, suposaran diverses alteracions de trànsit i prohibicions d’estacionament.

Llegir més

L'Ajuntament i el Consell Municipal de Solidaritat ofereixen un curs sobre economia crítica

Amb el títol “Reflexionant sobre alternatives” el curs pretén ser una reflexió sobre possibles enfocaments econòmics alternatius al sistema capitalista actual. Tindrà lloc els propers dies 15, 22 i 29 abril a la Casa Flors Sirera. El curs és gratuït però cal inscripció prèvia.

Llegir més
imagen

Comencen les obres per adequar el camí de vianants d’accés a la Torre de Santa Caterina

L’actuació, que està prevista que duri fins a finals d’abril, preveu la pavimentació del Camí de Santa Caterina, la col·locació de dos bancs, completar la senyalització d’itineraris i la plantació de dos arbres.

Llegir més
imagen

Manresa obre demà un nou espai lúdic i de salut per a la gent gran al barri de la Sagrada Família

Està ubicat al carrer Arquitecte Montagut, al davant del CAP Sagrada Família i serà el quart espai que s’instal·la la Diputació de Barcelona a la ciutat amb l’objectiu d’ajudar a la gent gran a mantenir l’activitat física i promoure l’exercici.

Llegir més
imagen

Els treballs arqueològics per la construcció d'una passera posen al descobert una part oculta del Pont Vell

La intervenció arqueològica que dirigeix la Diputació de Barcelona ha permès veure part del tercer arc de l'extrem sud del pont que, des de finals del segle XIX, estava cobert per la calçada de la carretera C-1411b.

Llegir més

Treballs de millora a l’accés a la plaça 8 de Març

Durant una setmana es prohibirà l’estacionament de vehicles en l’àmbit d’afectació de les obres.

Llegir més
imagen

El Rotary Club Manresa Centre i la Mútua General de Catalunya donen 30 desfibril·ladors a l’Ajuntament de Manresa

Els cinc primers aparells s’han lliurat aquest matí i la resta s’entregaran al consistori al llarg del 2015, en una iniciativa que té com a objectiu ampliar el nombre de DEA instal·lats a la ciutat.

Llegir més