Sala de premsa

imagen

L'Ajuntament de Manresa destina 100.000 euros a un paquet d'actuacions per a la millora de la seguretat en la mobilitat

Són petites intervencions que es faran durant els propers dos mesos a diferents espais de la ciutat adreçats a resoldre punts malmesos a la calçada, a les voreres i als parcs infantils.

Llegir més
imagen

El CTM signa el conveni per formar part del gran centre proveïdor de tecnologia industrial a Catalunya

L’alcalde de Manresa i president del patronat del Centre Tecnològic de Manresa, Valentí Junyent, i els representants d’ASCAMM, BDigital, CETEMMSA, Barcelona Media i Leitat han subscrit el document aquest matí a Barcelona en un acte presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

Llegir més
imagen

Glòria Ballús, cap de Protocol de l'Ajuntament de Manresa, rep el premi nacional de l'Associació Catalana de Protocol

L’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) ha lliurat aquest divendres les seves màximes distincions i va valorar la trajectòria professional de la manresana que treballa a l’Ajuntament de Manresa des del 1971.

Llegir més

El Ple del mes d’octubre aprova les ordenances fiscals per al 2015

El Ple Municipal ha aprovat també el nou sistema de tarificació social i la posada en marxa un sistema d’ajudes socials específiques adreçades a minorar els efectes de la pobresa energètica a Manresa

Llegir més
imagen

L'Oficina de Turisme estarà al Mercat d'Escapades de Barcelona per vendre experiències turístiques manresanes

El mercat, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, tindrà lloc des d’aquest divendres 20 de març al diumenge 22, a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.

Llegir més
imagen

L'alcalde visita les obres al Camí Vell de Rajadell, que inclouen actuacions al Congost i al polígon del Pont Nou

L’actuació consisteix en l’adequació, repavimentació i senyalització del Camí de Rajadell, la instal·lació de nous passos de vianants, reductors de velocitat i una nova ordenació per facilitar la convivència entre vehicles i vianants en tot aquest entorn.

Llegir més
imagen

El CNL Montserrat i Piscines Municipals – Aigües de Manresa signen un conveni per promoure i potenciar el coneixement i l'ús del català

El CNL facilitarà informació sobre els cursos de català, sobre el programa Voluntariat per la llengua i material audiovisual sobre la campanya “A l’abril cada paraula val per mil”.

Llegir més
imagen

L'orquestra infantil de corda de l'escola Pare Algué es llueix amb el seu primer concert

Els Pizzicants van fer la seva primera actuació en el marc d’una iniciativa que s’ha dut a terme des de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Manresa amb l’objectiu d’apropar els alumnes de les escoles al Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

La Institució de les Lletres Catalanes impulsa gairebé 250 activitats per commemorar el Dia Mundial de la Poesia

A Manresa s’organitzen tres activitats a la Biblioteca Ateneu Les Bases i un itinerari poètic per l’Anella Verda. A les comarques del Bages, Berguedà, Solsonès i Anoia, també organitzen actes entorn d’aquest dia (recitals, presentacions de llibres, iniciatives de difusió de la poesia a través d’aplicacions mòbils i concursos).

Llegir més

Tall de trànsit per les millores al gual d'accés al carrer Arquitecte Oms des del Passeig Pere III

A partir d'aquest dimecres. Es mantindrà el pas de vianants i està previst que l'actuació tingui una durada de 10 dies.

Llegir més

Tall de trànsit de vehicles al carrer Casanova

Durant deu dies s’hi faran treballs de millora del paviment.

Llegir més
imagen

Alumnes del Puigberenguer i l'escola bressol La Llum fan una plantada d'arbres al Pla dels Ametllers

S’hi ha plantat 25 ametllers amb l’objectiu de recuperar la zona arbrada d’aquest espai i, alhora, tornar a enviar un missatge de sensibilització dels infants amb la natura i la ciutat.

Llegir més
imagen

Els infants gaudeixen de contes narrats en veu alta a les biblioteques públiques de Manresa

L’Hora del Conte, amb una mitjana de 80 infants per sessió, és tracta d’una activitat participada per nens i nenes que escolten embadalits com un narrador dóna vida els personatges dels llibres que protagonitzen aventures diverses. Les sessions es fan a les 6 de la tarda, en anglès i català, per a grups d’1 a 3 anys i a partir de 3 anys.

Llegir més