Sala de premsa

imagen

Demà, últim dia per inscriure's de forma anticipada a la Marxa per l'Anella Verda

La marxa tindrà lloc diumenge 19, després de posposar-la a causa de les condicions meteorològiques i de seguretat. 

Llegir més
imagen

L'Oficina Jove del Bages posa en marxa un nou servei sobre assessorament de drogues

Els interessats poden formular qualsevol dubte que tinguin de forma confidencial i gratuïta. L’atenció es fa presencialment a l’Oficina Jove del Bages o a través del correu electrònic a salutbages@oficinajove.cat. i també mitjançant la web: www.manresajove.cat. 

Llegir més
imagen

Èxit d'assistència als espectacles de teatre del Balç durant la Fira Mediterrània

Les activitats han atret 337 persones repartides entre l’espectacle “La nit just abans dels boscos”, la visita teatralitzada  permanent “Amos, criats i històries d’amor al Balç” i la trobada d’instagrammers. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament inicia els treballs de millora dels itineraris de vianants a la zona esportiva del Congost

L’actuació inclou la senyalització de nous passos de vianants, instal•lació de reductors de velocitat i modificacions de l’ordenació del trànsit.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa fa arribar el servei del bus urbà al barri del Miralpeix

A partir de dilluns vinent,  la Línia 3 Mion farà quatre parades diàries al barri. D’aquesta manera es dóna resposta a una petició històrica de l’Associació de Veïns per millorar la seva connectivitat amb transport públic .

Llegir més
imagen

Torna el BaHiMa amb noves propostes artístiques i comercials que giren entorn del gust i l'olfacte

Des d’avui dijous, 12 de març al dissabte 14, el centre històric de Manresa acollirà tres projectes artístics de diferents autors i disciplines que ocuparan locals buits al carrer Sant Miquel, i a la Plaça Major, i tres propostes comercials que s’instal·laran al carrer sant Miquel i al carrer Sobrerroca.

Llegir més

Comencen els treballs de pacificació del trànsit i millora de la mobilitat al Polígon Industrial de la Plana del Pont Nou

Aquests treballs, que està previst que durin 2 setmanes, tenen l’objectiu de pacificació del trànsit als carrers de pas del polígon industrial que connecten també Manresa amb Sant Joan de Vilatorrada (avinguda Pirelli i avinguda Lemmerz); de millora de l’ordenació del trànsit a l’interior del polígon, i també milloren la connectivitat peatonal del sector, mitjançant la instal·lació de nous passos de vianants i d’elements reductors de la velocitat. 

Llegir més
imagen

Aquest dissabte comença un curs gratuït i introductori al voluntariat cultural

Els interessats s’hi poden inscriure fins aquest divendres 13 de març al CAE (Pl. Milcentenari, s/n). El curs explicarà en què consisteix ser voluntari cultural i presentarà els principals esdeveniments que tenen lloc a Manresa en l’àmbit de les arts escèniques, música, arts plàstiques i visuals, foment de la lectura, patrimoni, entre d’altres.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa impulsa una campanya de promoció del bus urbà a l'hospital de Sant Joan de Déu

Dins l’hospital hi haurà dues pantalles que informaran dels horaris de pas de les línies 1 i 8 del bus urbà. Durant la campanya i per promocionar el servei, es lliuraran targetes T-2 i un fulletó informatiu del servei de bus als ciutadans hospitalitzats al centre.

Llegir més
imagen

Més de 600 alumnes de 1r de primària visiten l'exposició 'Cuida't les dents' per aprendre bons hàbits bucodentals

Alumnes de deu escoles de Manresa, el grup de Joves del Nucli Antic i nens del Casalot, han visitat la mostra, situada a la biblioteca Infantil del Casino, que està formada per 12 plafons, 20 peces imantades, un joc de 56 cartes i una maqueta d'una boca a escala amb 16 peces per encaixar, i és guiada i dinamitzada per una monitora.

Llegir més
imagen

El primer concurs d'aparadorisme de la Fira de l'Aixada ja té guanyadors

L’establiment 2 de Piques s’ha emportat el premi del jurat de 150 euros, i el comerç Tot a Pes ha guanyat el premi del públic consistent en 100 euros.

Llegir més
imagen

El Consorci de l'Agulla presenta diverses actuacions per millorar els accessos i l'entorn

Les inversions previstes afecten al camí de l’Agulla en el seu tram comprès entre el Parc i el Club de Tennis, els camins de l’entorn, i també es faran treballs de neteja, manteniment i conservació de la zona.

Llegir més