Sala de premsa

Es restableix el trànsit al carrer d'Arbonés en acabar les obres d'enderroc dels edificis 19 i 21

El tram entre la plaça de Montserrat i el carrer d’Arbonés restava tallat des del 14 de juliol passat pel treballs d’enderroc de l’edifici desallotjat el desembre després de patir un esfondrament

Llegir més

Tall de trànsit al Camí dels Tovots, dilluns vinent

Durant 10 dies, en horari matinal, Aigües de Manresa farà treballs de connexió de Pujada Roja a la xarxa de clavegueram de la ciutat.

Llegir més

Afectacions de trànsit pels treballs d'arranjament del paviment en un dels accessos a l'estació d'autobusos

L’accés de vehicles per la carretera de Santpedor quedarà tallat al trànsit el proper dilluns 18 d’agost i les línies de bus urbà L2 La Parada i L8 Perimetral- Estacions modificaran el seu recorregut en aquest tram. Es preveu que els treballs durin una setmana. 

Llegir més
imagen

Manresa tornarà a tenir servei de bus nocturn gratuït per la Festa Major

L’Ajuntament de Manresa ofereix bus nocturn de Festa Major els dies 29, 30 i 31 d’agost i 1 de setembre. El servei de bus urbà nocturn és gratuït fins a les 4 del matí, amb freqüències de 30 minuts.

Llegir més

L'Ajuntament farà aquest divendres millores al paviment a cinc passos de vianants de la ciutat

També és previst arranjar el paviment a l’enllaç d’accés de la carretera C-55 des de la carretera de Viladordis.

Llegir més

Demà dimarts no hi haurà mercat a la Font dels Capellans

El mercat, que se celebra cada dimarts de de les 8 del matí a les 2 del migdia, tanca els dimarts que coincideix amb els dies de Nadal, Sant Esteve, Any Nou o Reis, tal com estableix l’ordenança de venda no sedentària.

Llegir més
imagen

Els Reis Mags d’Orient reparteixen il·lusió a Manresa

En una Plaça Major plena de gom a gom, l’alcalde Valentí Junyent ha rebut aquest vespre a Ses Majestats i els ha demanat que l’any 2015 suposi la fi de la crisi i que portin salut, esperança i il·lusió per al futur.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa dedica el calendari institucional del 2015 a Manresa Ciutat Amiga de la Gent Gran

La distribució de les 4.000 còpies que s’han editat s’ha iniciat aquesta setmana i tots els ciutadans que el vulguin podran recollir-lo a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la planta baixa de l’edifici consistorial de Plaça Major, 1.

Llegir més
imagen

El lleó de la ciutat rebrà els Reis Mags a la plaça Major en la Cavalcada de la llum

La figura més nova de la imatgeria de la ciutat s’afegeix a la cavalcada dels reis d’Orient, que tindrà lloc el dilluns 5 de gener i comptarà amb la participació de 900 persones i 21 carrosses que formaran un seguici espectacular que tindrà un dels seus moments culminants amb l’arribada al consistori on els ciutadans, amb uns fanalets, il·luminaran la seva entrada a la plaça.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa diu que s'ha d'apostar per la indústria per redreçar i fer progressar la ciutat

Valentí Junyent ha manifestat aquest propòsit en la inauguració del nou edifici del CTM (Centre Tecnològic) celebrat aquest matí que ha comptat amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa lliura regals solidaris als avis necessitats

• La campanya, que és gestionada per Creu Roja Manresa, consisteix a portar a domicilis particulars un lot de productes que contenen una crema de cames, una crema de mans, una llet hidratant corporal i un stick labial.

Llegir més

L'Ajuntament ha encarregat un estudi per valorar la incorporació de bicicletes elèctriques dins la flota municipal de vehicles

L’actuació va encaminada a treballar per avançar en la mobilitat sostenible en l’entorn urbà. L’estudi recollirà les necessitats de mobilitat del personal del consistori i determinarà en quins àmbits i condicions es podria fer ús d’aquest mitjà.

Llegir més