Sala de premsa

imagen

L'Ajuntament homenatja Ana Fernández González, que compleix 100 anys

La regidora de Gent Gran, Àuria Caus li va lliurar un obsequi i un ram de flors per celebrar el seu centenari. També va rebre una medalla per part de la Generalitat de Catalunya.

Llegir més
imagen

'Sons del Camí' posposa el primer concert a causa de la pluja

El grup Àniam Orient-Cat, tocaran demà dimecres en una sessió doble amb el grup programat The Yoga Music Project, a partir de les 10 de la nit. El cicle de concerts ignasians començarà avui a les 22h amb el grup Spirit Bird. 

Llegir més
imagen

La Policia Local renova tres vehicles patrulla

Els tres vehicles són de la marca i model Seat Altea XL Diesel i substitueixen a tres cotxes antics que havien finalitzat el seu contracte de renting.

Llegir més
imagen

La Consellera de Benestar i Família, pregonera de les festes de la Font

Neus Munté va ser la convidada d’Honor del Barri, i la van acompanyar l’Alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l’Associació de Veïns, Josep Rueda. 

Llegir més
imagen

El conseller Vila presenta el pla d'actuacions en el corredor Sant Cugat-Terrassa-Manresa de la C-16, la C-55 i la C-58

  • El pla preveu la implantació de nous descomptes addicionals de fins un 50% més a l’autopista entre Manresa i Terrassa per descongestionar la C-55 i incentivar l’ús de la C-16
  • Els desplaçaments interns en hora punta per la C-16, entre els accessos de Sant Vicenç de Castellet i Manresa Sud i Centre, seran bonificats al 100%
  • A la barrera de les Fonts s’implanta el sistema de peatge tancat i es redueix la tarifa entre un 18% i un 80% per homogeneïtzar-la amb la resta d’autopistes de la Generalitat
  • A partir del primer trimestre de 2015 s’instal·larà una mitjana central a la C-55, entre Castellbell i el Vilar i Manresa, i a la C-58, entre Viladecavalls i Castellbell i el Vilar per millorar la seguretat viària

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa farà un tractament fitosanitari als pins del Puigberenguer i la Balconada

• La nit de divendres a dissabte es farà una ruixada per combatre la processionària, un insecte lepidòpter que ataca totes les espècies de pins.

Llegir més
imagen

Comencen els treballs d’una rotonda a la cruïlla dels carrers de la Pau i Santa Joaquima

L’actuació té l’objectiu de millorar la seguretat i la mobilitat en aquest entorn i es complementarà amb la instal·lació d’ un nou pas de vianants al carrer de la Pau i reductors de velocitat a l’Avinguda dels Dolors.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer del Cos, demà al matí

S'hi faran treballs de senyalització d'un nou pas de vianants a l'alçada del número 10.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i la Fundació Privada Rosa Oriol signen un conveni per ajudar els més necessitats

La Residència Rosa Oriol rebrà 45.000 euros per donar suport a persones en situació d’exclusió social.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa rebrà 913.000 euros del programa de foment de l’ocupació local aprovat avui per la Diputació de Barcelona

La Junta de Govern de la corporació provincial destina 60 milions d’euros a aquest nou programa que dona al consistori manresà 547.807,20 euros per la línia de suport a  l’ocupació local i 365.204,80 per la de suport a la reactivació econòmica local.

Llegir més
imagen

Torna la Festa dels Galls Capons a Balsareny, aquest dissabte

L’alcalde de Manresa lliurarà dotze galls capons al castell de Balsareny, aquest dissabte 20 de desembre. Es tracta d’una festa tradicional que es remunta a l’any 1584. 

Llegir més

Les activitats del Nadal Solidari adreçades a la gent gran arrenquen aquesta setmana

L’elaboració d’un regal solidari a càrrec d’usuaris de diferents tallers de gent gran, visites a residències i visites a habitatges de persones grans necessitades seran novament les activitats que s’ impulsen des de la regidoria de Gent gran de l’Ajuntament de Manresa.

Llegir més