Sala de premsa

imagen

III edició del concurs 'Benvinguda a l'estiu' organitzat per Diesa restauració i el CNL Montserrat

Fins al 30 de juny ja es pot participar en el concurs "Benvinguda a l'estiu" que Diesa restauració i el CNL Montserrat organitzen per tercer any consecutiu amb la finalitat de difondre llengua i cultura. Aquest any, s'ha dedicat a noms de begudes.

Llegir més
imagen

El govern municipal proposa una operació per salvar de l’enderroc l’edifici del número 1 de la plaça Bages

Plantejaria al jutjat substituir la sentència que ordena l’enderroc per unes mesures substitutòries que es concreten en una indemnització al veí que va interposar el plet judicial contra la construcció de l’edifici de 550.000 euros en metàl·lic a pagar en tres anualitats i l’entrega d’un terreny valorat en 140.564 euros.

Llegir més
imagen

Els brocanters i el mercat agrari coincideixen aquest dissabte a la plaça Major

Amb la presència dels mercats, l’Ajuntament de Manresa, vol donar un servei a la ciutat i al mateix temps generar activitat al Centre Històric .

 

Llegir més
imagen

Una trentena de tècnics de polígons es troben a Manresa per millorar el sistema de treball i tenir les dades actualitzades

Tècnics del Consell Comarcal del Bages i l'Ajuntament de Manresa exposen la seva metodologia de treball en la trobada, que s'ha fet aquest dijous.

Llegir més

El Conservatori de Música acull dijous la presentació i concert del nou treball de la Big Bom Band

El nou CD de la banda jazzística de Sallent es titula “2014, Made in Cat” i s’ha enregistrat al mateix Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

L'alcalde ha dit que "l'educació és clau per encarar el futur amb optimisme" en l'acte de presentació dels projectes educatius de les escoles pel curs 2014-2015

Durant l’acte, els millors estudiants de 6è de primària, de batxillerat i dels cicles formatius dels centres escolars de la ciutat han estat guardonats i s'ha donat per inaugurat el curs escolar.

Llegir més
imagen

L'alcalde rep els Tirallongues de Manresa al Saló de Sessions

La colla castellera va guanyar la primera jornada del 25è Concurs de Castells, celebrada el 29 de setembre a Torredembarra. 

Llegir més

Empresaris, Consell Comarcal i Ajuntament de Manresa, debaten els reptes de futur dels polígons del Bages

En una trobada al Palau Firal, amb un gran èxit de convocatòria, es van crear diferents taules de treball per recollir problemàtiques i propostes dels PAE

 

Llegir més

El Conservatori Municipal de Música ofereix aquest dimecres un concert de la prestigiosa pianista Clara Yang

La pianista xinesa-americana ha actuat als principals escenaris dels Estat Units i ha format part de l’European Union Youth Orchestra, sota la batuta del gran director rus Vladimir Ashkenazy

Llegir més

Periodistes de la Catalunya Central conversaran amb personalitats de primer ordre a "Pessics de Vida"

Salvador Giner, Montserrat Tura i Jaume Barberà estrenaran el cicle

Llegir més
imagen

L'actriu Carme Elias, la fusió artística del CACIS i la intersecció poètica tanquen el 'Tocats'

Demà dissabte la Plana de l’Om serà l’escenari de “Mentides Íntimes”, el recital poètic en el que Carme Elies declamarà versos d’autors de tots els temps acompanyada per la violinista Carla Garcia

Llegir més
imagen

El recital "Intersecció de conjunts" tindrà lloc aquest diumenge a les 6 de la tarda

L’espectacle protagonitzat per Celeste Alías, Sònia Moya, Txema Rico i Pau Ruiz estava programat per les 9 del vespre. La funció, que s’emmarca dins del ‘Tocats de Lletra’, es farà igualment a El Sielu.

Llegir més
imagen

Els Plans de Desenvolupament Comunitari dels barris del Xup i la Balconada inicien una nova etapa

Els Plans de Desenvolupament Comunitari del Xup i La Balconada van celebrar els dies 7 i 14 d’octubre dues Taules d’Entitats i Serveis.

Llegir més
imagen

Empar Moliner clourà l'exposició “Català, llengua d'Europa”

• Dijous 30 d’octubre, a les 19 h, a l’auditori de la Plana de l’Om de Manresa, l’escriptora i periodista Empar Moliner pronunciarà la conferència “Salvar paraules?”

Llegir més