Sala de premsa

imagen

Una pintura mural del projecte Art ksuma enfila la seva fase final amb el suport d'artistes de diferents generacions

L’obra de les artistes Clara Oliveres, Berta Oliveres i Rosa Rebordosa és desenvolupa a l’Avinguda de les Bases de Manresa, a prop de la plaça Prat de la Riba, i està impulsada per la regidoria de Gent gran de l’Ajuntament de Manresa.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa es reuneix amb l'associació TIC3 per conèixer els seus plans per impulsar les empreses tecnològiques

Valentí Junyent ha rebut a l'Ajuntament la junta de la nova organització que agrupa 32 empreses i entitats relacionades amb el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació de la Catalunya central. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament presenta tota l'oferta formativa i d'activitats esportives i culturals per al nou curs

Són prop d’un centenar d’activitats impulsades per diverses regidories i adreçades a tot tipus de públic i que es desenvoluparan des de setembre a gener.

Llegir més

Presentació de la cinquena edició del programa la Universitat Emprèn per fomentar la cultura emprenedora

La Fundació Universitària del Bages (FUB) acollirà aquest dimecres la jornada inicial adreçada als alumnes de les tres universitats de Manresa: La FUB, La Escola Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Enguany el concurs presenta com a novetat la possibilitat de triar entre dues formes de participació: per lliure o mitjançant un banc de projectes a escollir.

Llegir més

El CEDEM de l'Ajuntament de Manresa ja és un nou punt PAE per a la creació d'empreses de forma ràpida i econòmica

El Centre de Desenvolupament Empresarial acull un nou servei que ofereix als emprenedors la possibilitat de constituir empreses de forma telemàtica que estalvia haver de fer tràmits directes davant  organismes com Hisenda (AEAT) ola Seguretat Social.

Llegir més
imagen

El bus de Manresa farà durant dues setmanes noves proves pilot amb autobusos híbrids

Aquesta setmana es provarà un bus de 12 metres del fabricant IVECO i la setmana vinent es farà una prova amb un bus de la marca VOLVO, un model que actualment fan servir la flota de Transport Metropolitans de Barcelona.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa farà demà diferents actuacions de millora del paviment

Els treballs es faran als carrers Bilbao, Joan Jorba, Saragossa i al camí vell de Sant Joan

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa posa en marxa una nova web municipal per fomentar la proximitat i la transparència

El nou portal, que es posarà en marxa demà, estrenarà el nou domini manresa.cat i presenta diverses novetats tant pel que fa al disseny, molt més visual i atractiu, com als continguts i a la tecnologia.

Llegir més
imagen

"Manresa 2022" busca logotip per mitjà d'un concurs

Els concursants poden presentar les obres, originals i inèdites, fins el dia 15 de juny al registre general de l’Ajuntament de Manresa. El logotip guanyador serà utilitzat per a la promoció del Projecte Manresa 2022 i està premiat amb 500€. 

Llegir més
imagen

Manresa inaugura VI_SUALS.14 amb el descobriment de dotze intervencions artístiques situades al nucli antic

Una línia blanca dibuixada al terra ressegueix tots els espais urbans on estan ubicades les dotze instal·lacions plàstiques de la mostra “Parla memòria” que expressa la simbiosi entre el vi i la creació artística. Aquest és el recorregut que han fet l’alcalde de Manresa i les personalitats assistents a l’acte inaugural que ha començat a les set de la tarda a la Plaça Sant Domènec.

Llegir més
imagen

El Festapes al Carrer del Balç aplega a unes dos-centes persones

En el marc de les festes del Barri Antic la trobada gastronòmica ha començat a les vuit del vespre i ha finalitzat passada la mitjanit. Els assistents han arribat en degoteig i han pogut tastar les tapes proposades per sis restaurants diferents en una vetlada amenitzada amb música de jazz.

Llegir més
imagen

El servei de bus urbà de Manresa estrenarà el 16 de juny la nova parada 'Pujada Roja'

Estarà inclosa en el recorregut de la Línia 5 que fa el trajecte entre el centre de la ciutat i el barri de Viladordis. La nova parada dóna resposta a una petició històrica de l’Associació de Veïns de Cots-Guix-Pujada Roja per millorar la connectivitat d’aquest sector de la ciutat.


Llegir més

L'Ajuntament farà dimecres un tractament fitosanitari contra les males herbes a la Balconada

El tractament amb herbicida es farà dimecres 11 de juny als patis de grava del barri de la Balconada, blocs de l’1 al 30.

Llegir més
imagen

El photocall per conscienciar de l'abús i el maltractament a la gent gran segueix a la tarda a l'Ateneu les Bases

La regidora de cultura, Àuria Caus, ha participat a la sessió fotogràfica que continuarà a la tarda, de les 5 fins a les 7h del vespre a l’espai per a la Gent Gran de l’Ateneu les Bases. L’activitat forma part de la campanya "Dóna la cara pel bon tracte a les persones grans".


Llegir més