Sala de premsa

imagen

Una pintura mural del projecte Art ksuma enfila la seva fase final amb el suport d'artistes de diferents generacions

L’obra de les artistes Clara Oliveres, Berta Oliveres i Rosa Rebordosa és desenvolupa a l’Avinguda de les Bases de Manresa, a prop de la plaça Prat de la Riba, i està impulsada per la regidoria de Gent gran de l’Ajuntament de Manresa.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa es reuneix amb l'associació TIC3 per conèixer els seus plans per impulsar les empreses tecnològiques

Valentí Junyent ha rebut a l'Ajuntament la junta de la nova organització que agrupa 32 empreses i entitats relacionades amb el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació de la Catalunya central. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament presenta tota l'oferta formativa i d'activitats esportives i culturals per al nou curs

Són prop d’un centenar d’activitats impulsades per diverses regidories i adreçades a tot tipus de públic i que es desenvoluparan des de setembre a gener.

Llegir més

Presentació de la cinquena edició del programa la Universitat Emprèn per fomentar la cultura emprenedora

La Fundació Universitària del Bages (FUB) acollirà aquest dimecres la jornada inicial adreçada als alumnes de les tres universitats de Manresa: La FUB, La Escola Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Enguany el concurs presenta com a novetat la possibilitat de triar entre dues formes de participació: per lliure o mitjançant un banc de projectes a escollir.

Llegir més
imagen

Tècnics de polígons de les comarques de Barcelona es trobaran a Manresa per millorar sistemes de treball

La jornada organitzada per la Diputació de Barcelona es farà al Consell Comarcal del Bages. Consell Comarcal i Ajuntament de Manresa participaran explicant la seva experiència 


Llegir més
imagen

L'Ajuntament organitza un 'photocall' per conscienciar de l'abús i el maltractament a la gent gran

La sessió fotogràfica davant d’un fons amb consignes forma part de la campanya "Dóna la cara pel bon tracte a les persones grans" i es farà el dia 6 de juny a l’espai per a la Gent Gran de l’Ateneu les Bases.

Llegir més

L'Ajuntament organitza un 'photocall' per conscienciar de l'abús i el maltractament a la gent gran

Dia: 01/01/1970
Hora: 11h
Lloc: l'Espai per a la Gent Gran de l'Ateneu les Bases (C/ Cintaires 30-32 , 2n pis)
Intervenen:

Llegir més
imagen

L'Ajuntament farà aquest divendres tractaments contra el pugó a l'arbrat de vàries zones de la ciutat

Des de les 10.00 h de la nit de demà dijous i fins les 06.00 h de divendres, es ruixaran gairebé tres-cents arbres per combatre i prevenir les plagues de pugó que els malmeten.


Llegir més
imagen

Èxit de vendes en les parades de les escoles l'Espill i la Salle instal·lades al Mercat de la Font dels Capellans

Durant la jornada d’ahir els alumnes de 5è de primària d’ambdós centres educatius van rebre la visita de la regidora de promoció Econòmica, Sílvia Gratacós i d’una tècnica de la Diputació de Barcelona que els van fer entrega dels diplomes que acrediten el seu pas pel programa “Cultura Emprenedora a l’Escola”.


Llegir més
imagen

Oriol Garcia Quera presenta el seu còmic 'Miquelets. Bages 1714' destacant l’art i el rigor per difondre fets històrics

La presentació va comptar amb l’assistència d’un públic entregat que va escoltar atentament les explicacions de l’autor sobre com és el procés de creació d’un còmic històric. L’acte, que va tenir lloc ahir al Centre Cultural el Casino, clou el cicle de presentació de novetats editorials sobre la Guerra de Successió a la comarca.


Llegir més
imagen

Manresa serà diumenge la capital del ball esportiu amb la celebració del Campionat de Catalunya de clubs

Més de 200 esportistes competiran al Pavelló Nou Congost en les disciplines d’Estàndards i Llatins en un esdeveniment que està organitzat per la Federació Catalana de Ball Esportiu, amb la coorganització de l’Ajuntament de Manresa i la col·laboració del Club Esportiu Swing Manresa i Ball Run.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament farà aquest dijous tractaments contra el pugó a l'arbrat de vàries zones de la ciutat

Des de les 10.00 h de la nit d’aquest dimecres i fins les 06.00 h de dijous, es ruixaran gairebé tres-cents arbres per combatre i prevenir les plagues de pugó que els malmeten.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa homenatja Florentina Casas Graells, que fa 100 anys

La primera tinent d’alcalde, Mercè Rosich, li ha entregat avui al migdia una recreació de la façana de l’Ajuntament i un ram de flors per celebrar el seu centenari. 

Llegir més

El Casal de les Escodines acull aquest dijous una sessió informativa sobre el pressupost 2014

Durant la sessió, que està oberta a tot el públic interessat, s’explicarà de forma pedagògica les principals línies d'actuació dels pressupostos municipals obrint el procés d’elaboració dels mateixos a la participació ciutadana. Aquesta és la finalitat de la proposició que es va aprovar en el ple del 19 de setembre de 2013 que establia el compromís per la consecució d’uns pressupostos participatius en el termini màxim de 2 anys.


Llegir més