Sala de premsa

imagen

L'alcalde de Manresa es reuneix amb l'associació TIC3 per conèixer els seus plans per impulsar les empreses tecnològiques

Valentí Junyent ha rebut a l'Ajuntament la junta de la nova organització que agrupa 32 empreses i entitats relacionades amb el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació de la Catalunya central. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament presenta tota l'oferta formativa i d'activitats esportives i culturals per al nou curs

Són prop d’un centenar d’activitats impulsades per diverses regidories i adreçades a tot tipus de públic i que es desenvoluparan des de setembre a gener.

Llegir més

Presentació de la cinquena edició del programa la Universitat Emprèn per fomentar la cultura emprenedora

La Fundació Universitària del Bages (FUB) acollirà aquest dimecres la jornada inicial adreçada als alumnes de les tres universitats de Manresa: La FUB, La Escola Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Enguany el concurs presenta com a novetat la possibilitat de triar entre dues formes de participació: per lliure o mitjançant un banc de projectes a escollir.

Llegir més

L'alcalde signa el contracte del crèdit ICO de 2,3 milions d'euros amb l'entitat financera que el gestionarà

Valentí Junyent i dos directius de l'àrea institucional del BBVA han signat el document que farà que, d'aquí pocs dies, 167 proveïdors de l'Ajuntament puguin cobrar 380 factures pendents anteriors al 30 d'abril

Llegir més
imagen

Uns 800 alumnes de 5è i 6è participen a la nova edició de la Trobada Esportiva de Primària

L’Alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha assistit coma regidor d’esports, a la jornada, que se celebra avui fins a les 4 de la tarda amb l’objectiu de fomentar l’activitat esportiva entre els infants de forma lúdica.

 

 

Llegir més
imagen

L'Espai Social de Manresa acull la cloenda del programa Viure i Conviure del curs 2013-14

El programa, patrocinat per Fundació Catalunya - La Pedrera, propicia la convivència de parelles entre joves universitaris i gent gran amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de companyia de les persones grans i a les d'allotjament dels estudiants universitaris a Catalunya. Aquest curs a Manresa han conviscut 6 parelles.

Llegir més
imagen

El Dia Internacional del Comerç Just estarà present a l’Expobages i al festival Clam aquest cap de setmana

Dins el marc de la Fira Expobages de Manresa, la parada de Comerç just, que estarà situada al primer tram del passeig Pere III, oferirà material formatiu i la possibilitat de provar el Cafè Manresa, el dissabte, i el cacau, el diumenge. Ambdós són productes ecològics i representatius de la filosofia de comerç just.

Llegir més

Alumnes de Manresa inicien el viatge per visitar els camps de concentració de Mauthausen i Gusen

Per segon any, alumnes dels instituts Lluis de Peguera i Pius Font i Quer, amb la col·laboració de les regidories d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament de Manresa i Amical de Mauthausen, realitzen aquest viatge per conèixer les conseqüències de l’holocaust.

Llegir més
imagen

L’alcalde de Manresa assisteix a la inauguració de l’exposició ‘Aurelia Muñoz. Recerques infinites’

La inauguració, que ha tingut lloc al Museu Comarcal de Manresa on l’exposició romandrà fins el dia 29 de juny, mostra l’obra de l’artista catalana especialitzada en macramés i art tèxtil que va tenir un gran reconeixement i projecció a dins i fora del país.

Llegir més
imagen

Diumenge es fa la propera sortida de marxa nòrdica per l'Anella Verda

Es farà un recorregut circular de 15 km que començarà a les 9 del matí en punt al bosc del Suanya per anar a la Font del Raurich i pujar i baixar de serra Malera. L’excursió té prevista una durada de 4 hores.

Llegir més
imagen

El govern portarà al Ple un conveni perquè la Casa Amigant sigui propietat municipal

L’edifici del Centre Històric passaria a ser propietat de l’Ajuntament de Manresa a canvi de la permuta d’un solar amb el seu actual propietari, l’Instituto de las Religiosas Hijas de San José, i una compensació pel diferencial del valor econòmic entre els dos béns.

Llegir més

Manresa presenta demà el documental sobre els Miquelets 'Vèncer o morir'

El Restaurant Veigé (carrer Sobrerroca, 38) acull demà dijous 8 de maig, a les 8 del vespre, aquest documental que explica les motivacions de les persones que fa 300 anys van lluitar contra els exèrcits de França i Castella. L'acte és gratuït.

Llegir més
imagen

Les biblioteques de Manresa organitzen una activitat conjunta amb les biblioteques municipals del Bages i el Berguedà per commemorar el tricentenari de 1714

‘Farcells culturals 1714’ és el títol del sorteig que es fa entre els usuaris que demanin en préstec material relacionat amb la Guerra de Successió. El sorteig es farà el 4 de setembre i s’hi pot participar fins el 29 d’agost.


Llegir més