Sala de premsa

Presentació del cupó de l'ONCE dedicat als 500 anys de l'arribada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa

Dia: 25/07/2022
Hora: 13.00 h
Lloc: Sala de Premsa de l'Ajuntament de Manresa
Intervenen:

Marc Aloy Guàrdia, alcalde de Manresa

Enric Botí, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya

Maite Siles, directora de l'agència de l'ONCE a Manresa 

Llegir més
imagen

La ministra Maroto ratifica la inversió de 5,2 milions en turisme a Manresa i ofereix suport per fer créixer el Camí Ignasià

“Estic convençuda que el Camí Ignasià serà un dels principals reclams turístics de Manresa”, ha dit la titular del ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, que ha mostrat la disposició del govern de l’estat a continuar donant suport al projecte. Maroto ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Manresa, el carrer del Balç, la Cova de Sant Ignasi, el museu i la Fàbrica Nova. L’alcalde Marc Aloy i Guàrdia ha agraït a la ministra haver acceptat les dues propostes presentades per l’Ajuntament.

Llegir més
imagen

EL CPNL obre el període d’acreditació per inscriure’s als cursos de català al setembre

 La inscripció preferent serà el 12 i 13 de setembre i la inscripció general, del 14 al 16


Llegir més

Tall de trànsit al carrer Jaume I, aquest diumenge

Amb motiu de la implantació d’un camió-grua per a la reparació d’una teulada

Llegir més
imagen

El Dia de les Persones Grans de Manresa reconeix i premia la trajectòria vital de l’activista veïnal Joaquín Vizcaíno Grima

  • Manresa ha celebrat aquest vespre, a l'Auditori Plana l’Om, l'acte institucional del Dia Internacional de les Persones Grans. Durant l’acte s'han inaugurat les Aules de les Persones Grans, amb una ponència del periodista Josep Playà sobre els nous llenguatges de la comunicació del segle XXI.

Llegir més

Enderroc de la resclosa de la riera de Rajadell, dins el projecte de Renaturalització de Can Poc Oli

Dia: 30/09/2022
Hora: 10 hores
Lloc: Inici del Camí de Can Poc Oli
Intervenen:

-Pol Huguet Estrada, regidor de Ciutat Verda

Llegir més
imagen

El darrer cap de setmana del CLAM s’omple d’importants cineastes

Oriol Paulo i Guillem Clua se sumen al llistat de convidats ja anunciats del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya. El CLAM celebra la seva 18a edició, coorganitzat pels Ajuntaments de Manresa, Sant Fruitós de Bages i Navarcles.


Llegir més
imagen

Manresa lidera en un any 23 grups de recerca i participa en una setantena d’equips en total

  • Les dades van ser exposades ahir a l’acte “Amb la recerca, fem ciutat!, organitzat per l’Ajuntament i diferents institucions per posar de manifest el potencial investigador de la ciutat.
  • Un centenar de persones van assistir a les xerrades sobre recerca a càrrec d’investigadors manresans, enguany centrades en l’àmbit de la salut.
  • L’alcalde Marc Aloy Guàrdia i el regidor Josep Gili Prat van destacar que Manresa té un planter sòlid en el camp universitari, de la recerca i de la innovació.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa convoca onze llocs de treball fixos corresponents a oferta pública

Fins al 10 d'octubre es pot presentar la sol·licitud per participar als concursos-oposició, en règim de funcionari de carrera, de dues places d’administratius, una de delineant, una d’especialista en banc de dades i cadastre i una de coordinador d’obra pública. A més, demà divendres s’obre el termini per concórrer als processos de selecció de sis places de règim laboral fix: tres professors del Conservatori de Música, un manyà, un fuster i un tècnic d’equipaments.

Llegir més
imagen

La façana de l'Ajuntament de Manresa s'il·luminarà de blau aquest diumenge pel Dia Internacional de l'Educació Social

Aquesta acció mostra el suport municipal a la campanya que enguany porta per lema "Col·legieu-vos i organitzeu-vos, perquè necessitem la vostra força " que impulsa el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC).

 

Llegir més
imagen

El cicle Parlem d’Art ofereix una xerrada dedicada a la trajectòria de l’escultor Josep Maria Subirachs

Tindrà lloc aquest divendres al Centre Cultural el Casino. La conferència anirà a càrrec de Judith Subirachs-Burgaya, doctora en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona i filla de l’artista.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Campanes, demà

Amb motiu dels treballs de rehabilitació dels sostres de l’Auditori de Sant Francesc

Llegir més
imagen

Inscripcions obertes per als cursos de formació al CEDEM per al mes d’octubre

Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació. Les places en aquestes formacions són limitades i requereixen inscripció prèvia

 

Llegir més