Sala de premsa

imagen

Més de 400 estudiants de secundària participaran en els tallers de dinàmica de grup "Game Over Incivisme Fora de Joc!" durant el curs 2021-22

El regidor d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa, Josep Gili Prat, va ser  present a la sessió que es va dur a terme ahir al col·legi La Salle amb alumnat de 4t d’ESO.

Llegir més

Treballs a la façana d’un edifici de la plaça Infants, els diumenges 14 i 21 de novembre

Amb motiu de l’actuació hi haurà talls de trànsit al carrer Joc de la Pilota i carrer del Carme

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa instal·la nous aparells d’exercici físic a la Font dels Capellans

La regidoria d’Esports augmenta l’oferta dels parcs urbans de salut de la ciutat amb la instal·lació de 5 aparells d’exercici físic i 2 estructures per practicar cal·listènia (Street workout) a la Font dels Capellans.

 

Llegir més
imagen

El projecte ‘Cep, Tina i Vi’ estrena a Manresa l’exposició itinerant ‘Quan les cases feien olor de vi’

La mostra, que es podrà veure fins al 27 de novembre a la Casa Lluvià de la capital del Bages, recull la feina de recerca feta el darrer any per posar en valor la memòria de la vinya i el vi al territori

Llegir més
imagen

L'entrega del Premi Rosa Argelaguet i Isanta – Premi del Campus Manresa, se celebrarà l’11 de febrer, Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència

L’acte, que es farà a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM), serà conduït per Núria Jar Benabarre, periodista especialitzada en ciència i salut.

 

Núria López-Bigas, doctora en biologia i especialitzada en la recerca contra el càncer, rebrà el premi per la seva trajectòria professional i per la seva activitat divulgativa.

Llegir més
imagen

La xerrada de la Travessa cap al 2022 tractarà dijous sobre com es viu l'espiritualitat sense religió

La conferència, que tindrà lloc a l'auditori de la UManresa-FUB, serà a càrrec de la filòloga i escriptora, Laia de Ahumada


 

Llegir més
imagen

Arrenca la 10a edició del concurs LlumCat

S’hi podrà participar del 7 al 22 de febrer de 2022, ambdós inclosos. S’hi pot participar a través del web http://cpnl.cat/llumcat o emplenant les butlletes que trobareu al CNL Montserrat (passeig Pere III, 68, baixos; entrada per la plaça Onze de Setembre)

Llegir més
imagen

S’obren les Inscripcions per a la Marxa del Pelegrí 2022

La 7a edició de la Marxa del Pelegrí, que se celebrarà el diumenge 3 d'abril,  obre les inscripcions per una edició amb tres modalitats que recorren part del Camí Ignasià, en el marc del projecte Manresa 2022

 

Llegir més
imagen

La Fira de l’Aixada de Manresa torna amb moltes novetats per celebrar el 25è aniversari

Després de l’aturada de l’any passat a causa de la pandèmia, el mercat medieval recuperarà els dies 26 i 27 de febrer els carrers i places del Centre Històric. Nous espais, nous guions, nova cançó, més actrius i més teatre de carrer faran guanyar espectacularitat a l’esdeveniment, que per primera vegada reunirà els personatges del Bisbe Galceran Sacosta i el Rei Pere III a l’escenari de la plaça Major. Pel que fa al mercat medieval, es tornarà a estendre al llarg dels principals carrers, amb parades d’artesans, alimentació, tavernes i demostracions d’oficis, entre altres.

Llegir més
imagen

Begoña Terradas i Alicia Gallego guanyen el 26è Premi Joan Vilanova de dibuix i gravat

Aquest vespre, l’Espai 7 del Centre Cultural el Casino ha acollit l’acte de lliurament de premis i la inauguració de l’exposició que es podrà veure fins al 19 de febrer.

Llegir més
imagen

Exhaurides les entrades pel concert del Pot Petit

L’actuació que es durà a terme en el marc del cicle de concerts Sons del Camí ha esgotat totes les entrades disponibles pel concert del 22 de juliol

Llegir més
imagen

Manresa exhibirà el festival d'art "Jardins de Llum" amb una vintena d'obres inspirades en la llum i l'aigua

La mostra, inclosa dins la Festa de la Llum, es podrà veure enguany durant tot el cap de setmana, dissabte 19 i diumenge 20 de les 18.30 h a les 21.30 h al Centre Històric de la ciutat.

Llegir més
imagen

El ‘Punt proves COVID-19’ de Manresa tanca després d’un mes de funcionament amb més de 5.000 TAR fets

Aquest diumenge serà l’últim dia que estarà activa la carpa de la plaça de les Oques de Manresa, on des de l’1 de gener s’han centralitzat les proves TAR (Test d’Antigen Ràpid). El punt, que es va posar en marxa gràcies a un acord entre l’Institut Català de la Salut (ICS) Catalunya Central i l’Ajuntament de Manresa, es desmantella davant del descens de l’activitat COVID.

Llegir més

Signatura de la compra de la nau de la Fàbrica Nova

Dia: 08/02/2022
Hora: 11 hores
Lloc: Sala de Columnes de l'Ajuntament de Manresa
Intervenen:

Llegir més