Sala de premsa

Presentació Ecoviure 2021

Dia: 27/09/2021
Hora: 11.00 h
Lloc: Palau Firal de Manresa
Intervenen:

Pol Huguet Estrada, regidor de Ciutat Verda de l'Ajuntament de Manresa

Representants d'entitats organitzadores de les jornades professionals (Escola Agrària, Aigües de Manresa, Consorci del Bages per a la Gestió de Residus i comissió del Fòrum Energia).

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa felicita Mercedes Oronoz Pascual pel seu centenari

L’homenatge s'ha celebrat avui al seu domicili amb presència de la seva família.

Llegir més
imagen

Un total de 277 persones ja han contestat l’enquesta per definir la transformació del carrer Guimerà en illa de vianants

Fins al 30 de setembre es pot participar en el procés a través de la web Decidim Manresa. També hi ha un grup de tres enquestadors a peu de carrer, que es desplacen per l’àrea d’influència del vial per tal de recollir opinions. Durant els primers dies, es van fer vuit sessions informatives, amb la participació de 169 persones. La voluntat del govern és obtenir el màxim d’aportacions possibles per tal d’acabar de definir el model. Totes les opinions s’incorporaran al procés de decisió.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament i el Centre de Recursos Pedagògics aposten per la formació en «Comunicació no-violenta i prevenció de conflictes» per impulsar la cultura de la no-violència

El 6 d’octubre s’inicia una formació en línia sobre comunicació no-violenta amb l’objectiu de crear un bon clima tant a la vida quotidiana com a l’àmbit educatiu. Seran 8 sessions en horari de 18.30 a 20.30 h.

 

Llegir més

Afectacions de mobilitat pel rodatge de la pel·lícula internacional Bird Box

Tindrà lloc dilluns i dimarts de la setmana vinent, de 7 a 17.30 h.

Llegir més
imagen

El Cros Escolar de Primària de Manresa i la Cursa de la Vida sumen forces per omplir d’esport solidari el Parc de l’Agulla, el 19 de desembre

El Cros Escolar de Primària Manresa té les inscripcions obertes a tots els alumnes d’infantil i primària de la ciutat. La Cursa de la Vida, prova solidària amb la Marató de TV3, es disputarà en les modalitats de cursa, caminada i pedalada.

Llegir més
imagen

Es posposa la xerrada de Travessa cap al 2022 d’aquest dijous per indisposició del conferenciant

La conferència havia de tenir lloc aquest dijous  a l'auditori de la UManresa-FUB, a càrrec del teòleg i director d'AUDIR, Francesc Torradeflot. S’anunciarà una nova data ben aviat. Sí que es manté la neteja al Parc de l’Agulla prevista per aquest dissabte 4 de desembre.

Llegir més
imagen

El CEDEM ofereix nous cursos de formació per aquest desembre

Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació

Llegir més

Presentació del Cros de Primària de Manresa i de la Cursa per la Vida

Dia: 02/12/2021
Hora: 13 hores
Lloc: Sala de Premsa de l'Ajuntament de Manresa (planta baixa)
Intervenen:

-Antoni Massegú Calveras, regidor d'Esports

-Manel Molera, en representació del Club Atlètic Manresa i de la plataforma 'Manresa amb la Marató'

-Jordi Vidal, en representació de les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella

 

 

Llegir més
imagen

Instal·lació de dues noves andanes del bus urbà

S’han instal·lat a les parades “Ítaca” i “Escola Sant Ignasi”. Les andanes permeten al bus acostar-se de forma correcta a les parades, per tal que els usuaris puguin pujar i baixar del bus amb més seguretat i comoditat.

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa convoca el 15è Consell de Ciutat el pròxim dijous 9 de desembre

L’acte, obert a tota la població, es farà a les set de la tarda a l’Espai Plana de l’Om. Com sempre, hi haurà torn perquè la ciutadania pugui intervenir. L’Ajuntament exposarà els projectes de Manresa 2022 i de la futura Fàbrica Nova.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa finalitza els treballs de millora del parc infantil Selves i Carner

L’actuació ha tingut un pressupost de 75.286 euros i ha consistit en la restitució del paviment de sauló, la substitució de bancs, la instal·lació d’un nou element de joc, una font i la renovació de la xarxa del reg per al nou arbrat que es plantarà a partir de demà.

Llegir més
imagen

El Carrer del Balç reobre les portes i estrena les millores en la seva urbanització i il·luminació

L’actuació ha tingut un pressupost de 359.273 euros (IVA Inclòs) i ha consistit en la renovació de les xarxes de serveis, la millora de l’accessibilitat i la renovació del paviment. Amb les obres, s’han identificat i documentat trams de clavegueres i paviments dels segles XVII i XVIII, alguns dels quals s’han pogut deixar a la vista dels visitants. De l’1 al 5 de desembre el carrer es podrà visitar forma gratuïta.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa se suma demà als actes de sensibilització del Dia Mundial de la Sida

Demà, un llaç gegant de l’artista Albert Bonet penjarà durant tot el dia a la plaça Major. Al vespre, la façana de l’Ajuntament de Manresa s’il·luminarà de vermell.

Llegir més