Sala de premsa

Tall de trànsit en un tram de la carretera del Pont de Vilomara

Per resoldre una avaria urgent d’Aigües de Manresa

Llegir més
imagen

Tot a punt per a la celebració de la Fira ViBa i la mostra Vi_suals per posar en valor el vi, l’art i la cultura del territori

Els dos certàmens, que promocionen el territori a través de la cultura del vi, tindran lloc els dies 4, 5 i 6 a l’Anònima. Visites guiades a cellers del Bages, tastos de vi a preus populars, visites professionals, tastos a botigues especialitzades, xerrades, concerts, visites a espais emblemàtics de la ciutat, exposicions fotogràfiques i la mostra de tretze artistes bagencs són algunes de les atractives propostes que es podran gaudir els propers dies. Tota la informació i la reserva d’entrades a firaviba.cat.

Llegir més
imagen

L’informe dels serveis tècnics municipals avala la solució prevista al POUM per al carrer Granollers i l’alteració dels límits de la residència de La Font dels Capellans

Tal com es va acordar al Ple Municipal, els serveis tècnics d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manresa han elaborat un informe per valorar les alternatives sobre la connexió entre el carrer Granollers i l’avinguda dels Països Catalans. L’informe considera que la solució que preveu el POUM aprovat el 2017 és la que reuneix més condicions per a l’interès públic ja que és la més clara i coherent per facilitar les connectivitats i els futurs creixements del sector. Aquesta solució suposa una alteració dels límits de la residència de la Font dels Capellans. L’Ajuntament ha fet una proposta de millora dels  nous espais lliures, amb una superfície equivalent, i la seva nova configuració ja s’ha començat a treballar amb els responsables i usuaris de la residència.


Llegir més

Tall de trànsit al carrer Nou, de 14 a 18 h d'aquest divendres

Amb motiu de la implantació d’un camió elevador per a uns treballs de reparació

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa reedita un any més per Festa Major la campanya 'Estima la nit' per prevenir agressions sexistes i consums de risc d'alcohol

Hi haurà un Punt Lila a la plaça Sant Domènec i els Àngels de Nit faran una intervenció itinerant per detectar agressions sexistes i per informar sobre els riscos del consum d’alcohol i altres substàncies, i informar també de l’obligatorietat de complir amb les mesures decretades per evitar la propagació de la Covid-19.

Llegir més
imagen

Manresa estrena demà dues exposicions sobre els 90 anys de la proclamació de la República

Les exposicions “Tres dies d’abril. 90 anys de la proclamació de la República” i “República i Escola a Manresa (1931-1939)” es podran visitar a l’escola La Renaixença del 26 al 30 d’agost, i els dies 4,5,11 i 12 de de setembre. La Descoberta que es presentarà dissabte al Museu de Manresa també té relació amb el període republicà.

 

Llegir més
imagen

BBVA i Guixés Energia, patrocinadors principals de la Festa Major de Manresa

L’entitat bancària i l’empresa energètica han signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa i l’Associació Manresa de Festa.

Llegir més

ACREDITACIONS FESTA MAJOR MANRESA 2021

Per assistir als actes de Festa Major cal que envieu un correu a premsa@ajmanresa.cat indicant l'acte que es vol cobrir i els noms i cognoms de periodistes i/o fotògrafs que hi assistiran, abans de dimecres 25 d'agost. Per a més informació us podeu adreçar al 673 299 805.

Llegir més
imagen

Les visites a la Manresa Desconeguda, dedicades a la fàbrica del Salt i al conjunt arqueològic dels Plans de Santa Caterina

La visita a la fàbrica del Salt es farà aquest dijous, 26 d’agost, de 17 a 20 h.  L’endemà, 27 d’agost, de 18 a 20 h, serà el torn del conjunt arqueològic dels Plans de Santa Caterina. Les visites són gratuïtes, però cal inscripció prèvia.

Llegir més
imagen

Tractament fitosanitari per al control de la plaga de la galeruca de l’om

Els treballs es faran es faran la nit de dijous a divendres sobre els oms del passatge Salvador Espriu, al Parc sota el Centre Cívic Selves i Carner, al Passeig del Riu davant de Sant Marc i a la Plana de l’Om.

Llegir més

Treballs de canalització soterrada de gas als carrers Flor de Lis i Alcalde Armengou

Les actuacions tindran afectacions en l’àmbit dels estacionaments

Llegir més
imagen

El Casino estrena aquest dijous l’exposició «Ser arbre» de l’artista manresà Josep Morral

L’exposició –que es podrà visitar fins al 24 d’octubre – mostra les darreres creacions de l’artista que combinen elements naturals amb pintura acrílica, llapis i imatges digitals.

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa reforça el bus urbà a tots els barris els dies de Festa Major per tal d’afavorir la mobilitat en transport públic

El bus urbà reforça el servei dia i nit del 26 al 30 d’agost amb motiu de la Festa Major, per tal que es pugui anar a tots els actes en el transport públic de la ciutat. A partir de les 22 h, totes les línies que fan el bus nocturn, són gratuïtes.

Llegir més