Sala de premsa

imagen

L’Ajuntament de Manresa dona a conèixer els resultats del procés de participació ciutadana per configurar l’Agenda 2030 local

S’han dut a terme tallers, enquestes, entrevistes i campanyes de sensibilització amb la ciutadania i entitats al voltant dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Ara, els resultats serviran per elaborar l’estratègia de sostenibilitat de la ciutat per als pròxims deu anys. El  procés participatiu, que es va engegar l’any 2019, ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa posa en marxa un nou portal de govern obert i transparència per apropar la informació a la ciutadania

Recentment, l’Ajuntament també ha rebut dos reconeixements. Per una banda, ha renovat el segell Infoparticipa amb un 100% en els nivells de transparència per setè any consecutiu. De l’altra, s’ha reconegut la feina realitzada per l’administració manresana en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. L’Ajuntament ha presentat les novetats coincidint amb la Setmana del Govern Obert, que se celebra del 17 al 21 de maig.

Llegir més
imagen

El Museu de Manresa presenta un joc virtual per aprendre art i història a través de la Manresa medieval

El nou joc del Museu de Manresa, ideat a partir dels fons de la col·lecció del Museu i els principals edificis medievals de la ciutat, pretén donar a conèixer la història de finals del segle XIV. És una de les apostes del Museu per oferir nous formats que permetin arribar a més públics i mostrar el coneixement d’una manera més amable, diversa i atractiva. La presentació s’ha fet coincidint amb el Dia Internacional dels Museus.

Llegir més
imagen

Tractament fitosanitari en arbrat a diferents punts de la ciutat

L’actuació tindrà lloc la nit de divendres 30 a dissabte 31 de juliol als carrers Casanova i Canonge Mulet, i a les places Catalunya, 8 de Març i Anselm Clavé.

Llegir més
imagen

Reunió de treball de l’alcalde de Manresa amb els representants del Consell Comarcal del Bages

El nou president del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernández Mosella, i altres representants de l’ens comarcal s’han reunit aquest matí amb l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, per tractar diverses qüestions d’interès local i comarcal.

Llegir més

Presentació del Pla de Treball del Centre Històric

Dia: 29/07/2021
Hora: 10 hores
Lloc: Sala de Premsa de l'Ajuntament de Manresa (Planta Baixa)
Intervenen:

-Claudina Relat Goberna, regidora de Centre Històric

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa instal·la punts gratuïts d’accés a Internet en vuit zones de la ciutat que són també recorreguts turístics

L’objectiu és oferir connexió a la ciutadania i als turistes que visiten la ciutat, proporcionant les eines perquè tothom pugui gaudir dels serveis telemàtics que la tecnologia posa a l'abast de la població.

Llegir més
imagen

El cicle Sons del Camí tanca la seva 8a edició omplint la majoria d’aforaments

Destaca l’acollida dels concerts de Maria Arnal i Marcel Bagés, Beth i Andrea Motis, que amb les entrades esgotades van atraure espectadors de tot Catalunya.

Llegir més
imagen

Acaba la Festa del Tomàquet del Bages, amb un miler d’assistents a les activitats dutes a terme per donar a conèixer el producte de proximitat de la comarca

L’Ajuntament valora molt positivament el desenvolupament de la festa, que es consolida com la setmana de l’horta bagenca. El Sopar del Tomàquet va ser un dels actes més concorreguts i valorats, amb 150 comensals gaudint de les diverses receptes elaborades amb tomàquets del Bages. Durant el Mercat del Tomàquet de dissabte es van vendre 650 quilos de tomàquets. Durant el mes d’agost, la festa continuarà amb la celebració de les jornades gastronòmiques del tomàquet. La Gran Tumakada posarà el punt final a l'edició 2021 el 26 d'agost.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament reconeix els mèrits esportius del clubs Futbol Sala Manresa i Esgrima Sabre Hongarès Manresa

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i el regidor d’Esports, Antoni Massegú Calveras, van rebre ahir al vespre al Saló de Sessions l’equip Infantil A i Cadet B del Club Futbol Sala Manresa; i als components del Club Esgrima Sabre Hongarès Manresa.

Llegir més