Sala de premsa

imagen

El Punt al Pati i el Punt el Campus reprenen l’activitat als centres d’ensenyament de Manresa a partir de la setmana vinent i s’adapten a les restriccions de la pandèmia

El Punt al Pati i el Punt al Campus són projectes impulsats des del Programa de Joventut amb l’objectiu de facilitar i apropar informació d’interès juvenil a l'alumnat dels centres d’ensenyament de la ciutat

Llegir més
imagen

L'Ajuntament i l'Associació Sociocultural la Xarxa de Manresa signen un acord de col·laboració

L’ha rubricat avui l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, i la presidenta de l’entitat, Eva Torres. L'Associació Sociocultural la Xarxa té l’objectiu de millorar el coneixement de les diferents realitats i religions a Manresa i el Bages.

Llegir més

Presentació de la proposta d'ordenances fiscals per al 2021 i del nou sistema de tarifació social

Dia: 13/10/2020
Hora: 11 del matí
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (plaça Major 1, baixos)
Intervenen:

-Marc Aloy, alcalde de Manresa

-Valentí Junyent, primer tinent d'alcalde, regidor d'Hisenda i Presidència

-Mariona Homs, regidora d'Acció i Inclusió Social

Llegir més

Treballs d'Aigües de Manresa a la carretera del Pont de Vilomara, a partir de demà

Durant l'actuació s'ocuparà un dels dos carrils, entre els carrers Sant Joan d'en Coll i Trieta 

 

Llegir més
imagen

La doctora Maria Dolors Riera i Colom rebrà el primer Premi Rosa Argelaguet i Isanta – Premi del Campus Manresa

Enginyera de mines, enginyera industrial especialitat metal·lúrgica i doctora d’enginyeria industrial, el jurat en destaca la seva trajectòria professional i la seva implicació en el territori i en despertar vocacions industrials entre les dones.

Llegir més
imagen

Els SAIs de Manresa i del Bages i l’Oficina Jove reprenen la reunió d'entitats LGTBI+ de la comarca

Emmarcada dins del proper Espai Iris,  la trobada es portarà a terme el dimarts 2 de febrer a les 18 h de la tarda de forma virtual.

Llegir més
imagen

El cost del Pla de Reconstrucció per fer front a la Covid-19 creix uns 100.000 euros al desembre i ja suma quasi 4,3 milions

El setè informe de seguiment del Pla local per a la Reconstrucció Social i Econòmica de Manresa corresponent al mes de gener constata que l’Ajuntament ha assumit fins ara el 59,72% del cost de les actuacions amb una aportació de 2.559.159,86 euros, la Generalitat, el 23,92% amb un milió d’euros i la Diputació, el 15,70%, amb 672.662,29 euros.

Llegir més
imagen

INICIEM NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA UBICAT

Durant aquest any es preveu acompanyar a unes 100 persones en situació d’atur d’especial vulnerabilitat, inactives o persones treballadores que busquin una millora laboral.


Llegir més
imagen

Alfabet per la Pau, com vols utilitzar les paraules?: un itinerari de paraules per commemorar el Dia escolar de la No-Violència i la Pau

L’activitat, organitzada per la Casa per la Pau i la Solidaritat Flors Sirera amb el suport del projecte Manresa-Mauthausen, ha consistit en l’elaboració d’un alfabet que grups d’alumnes han decorat amb les seves reflexions al voltant de la Pau. El material s’exposarà al primer tram del Passeig Pere III i es podrà veure fins al pròxim 12 de febrer.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Puigterrà de Baix, a partir de demà

Per l'inici d'obres d'edificis en construcció 

 

Llegir més
imagen

El treball d’investigació de Ser Catalunya ‘Barçagate’ guanya el VIII Premi Josep M. Planes

  • El jurat atorga el premi als periodistes Adrià Soldevila, Sergi Escudero i Sique Rodríguez pel treball d’investigació conegut com a ‘Barçagate’ sobre l’empresa contractada pel Barça per crear estats d’opinió a les xxss i que es va emetre al programa de la Cadena Ser ‘Què t’hi jugues?.

  • El premi, que per primera vegada està dotat econòmicament, amb 1.000€, es lliurarà el pròxim 28 de febrer, en un acte a l’Espai de la Plana de l’Om de Manresa.

 

Llegir més