Sala de premsa

imagen

L’Ajuntament fa balanç de les actuacions realitzades el 2019 per millorar calçades, voreres i parc infantils

En total s’ha invertit 902.870 euros, dels quals 482.960 euros per millorar les calçades, 310.373 en espais i accessibilitat per als vianants i 109.537 en parcs infantils.


Llegir més
imagen

El Selves i Carner i el Casal de les Escodines estrenen avui dos exposicions que reflexionen sobre els drets humans i el dret al refugi

 “Mirades sobre els drets humans” es el títol de la mostra fotogràfica que es podrà veure al Centre Cívic Selves i Carner fins al 31 de gener; i el recull de treballs pictòrics sobre tela “Del pinzell a la Denúncia” estarà ubicat al Casal de les Escodines fins el dia 30 del mateix mes.

Llegir més

Roda de premsa de balanç de les actuacions de millora de l'Espai Públic 2019

Dia: 07/01/2020
Hora: 11.00 h.
Lloc: Plaça Lluis Companys
Intervenen:

Josep Gili, regidor de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent

Llegir més
imagen

Es presenten els resultats de l’estudi de seguiment de poblacions d’amfibis de Manresa

L’estudi revela que la capital del Bages té un potencial ecològic interessant per a la conservació dels amfibis, amb un bon nombre d’espècies presents, però en un estat subòptim de conservació, amb poblacions petites i poc diverses.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa reforça el tancament perimetral dels parcs infantils i recorda la necessitat de mantenir totes les mesures de seguretat en les sortides amb infants

L’Ajuntament de Manresa està duent a terme avui un reforçament del tancament perimetral, amb tanques i cintes, dels recintes dels parcs infantils, després que ahir algunes persones hi accedissin igualment malgrat la prohibició. El consistori recorda que continuem en situació d’alarma sanitària, fa una crida a la responsabilitat col·lectiva i reitera que és imprescindible que en les sortides amb menors se segueixin estrictament les mesures de seguretat.


Llegir més
imagen

Ordre del dia de la Junta de Govern Pública telemàtica de l'Ajuntament de Manresa del 28 d'abril de 2020

La sessió tindrà lloc demà dimarts, a 2/4 d'1 del migdia, i es podrà seguir per Internet a través d'aquest enllaç

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa inicia una campanya de promoció del comerç local amb el llançament del vídeo “Tornarem si tu tornes”

Per donar visibilitat i posar en valor el comerç de proximitat, l’Ajuntament de Manresa llança la campanya “Tornarem si tu tornes”, amb un vídeo en què posa de relleu la importància de tornar al comerç local, quan pugui tornar a obrir, per fer costat a l’economia de la ciutat i la cohesió social. L’Ajuntament anima tothom a compartir el vídeo i sobretot a fer costat als establiments de Manresa quan puguin reobrir portes.

Llegir més
imagen

El govern de Manresa inicia les converses per acordar un pla per fer front a les conseqüències socials i econòmiques del coronavirus

La ronda de contactes s’ha obert formalment avui amb una reunió telemàtica amb agents econòmics, empresarials i sindicals, que s’han mostrat favorables a la proposta, que ja ha estat presentada als grups municipals i la setmana que ve es plantejarà a les entitats socials de la ciutat.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa posa en marxa mesures en matèria d'habitatge per fer front a la crisi del coronavirus

L’empresa municipal FORUM ajornarà el cobrament dels lloguers socials i assequibles dels 321 habitatges que gestiona. Per optar a aquesta mesura caldrà una sol·licitud prèvia, i l’ajornament es farà per un termini màxim de 18 mesos i sense interessos.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa amplia el termini de pagament dels tributs municipals amb motiu de la crisi del coronavirus

Arran de la crisi sanitària provocada pel coronavirus, l’Ajuntament de Manresa ha ampliat el termini de pagament dels tributs municipals, amb l’objectiu de donar més flexibilitat a la ciutadania. Per aquest motiu, el “Calendari del contribuent” s’ha modificat. Els tributs també es poden pagar de manera fraccionada amb una quota mensual fixa.


Llegir més

Treballs d'Endesa a la carretera de Santpedor, demà

Per a una actuació de manteniment a l'Estació Transformadora. El trànsit de vehicles es regularà en pas alternatiu


 

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Llibertat, dijous

Per treballs de manteniment d'Endesa 

 

Llegir més

Treballs d'Endesa al carrer Bernat de Cabrera i carretera de Santpedor

Durant quatre dies s'ocupara un dels dos carrils de la carretera de Santpedor, proper a la cruilla amb el carrer Bernat de Cabrera

 

Llegir més
imagen

Les deixalleries del consorci reobriran dimecres amb horari reduït i només per a activitats econòmiques

La xarxa de deixalleries continua tancada als particulars fins a nou avís com a mesura de prevenció per la crisi del covid-19. L’horari der servei de la deixalleria de Manresa serà de 12 a 14 h, i de 18 a 20 h, de dilluns a divendres.

 

Llegir més