Sala de premsa

imagen

Afectacions de trànsit per la celebració de la Fira de Santa Llúcia

Diversos carrers del Centre Històric, a l’entorn de la plaça Major, restaran tallats al trànsit aquest cap de setmana.

Llegir més
imagen

Demà es farà la presentació de l’entitat 'Manresa Animal Save' al Centre Cultural el Casino a les 7 de la tarda

En el marc de la campanya ‘Mirades des de Manresa’, Sílvia Cano, professora de secundària i Queralt Baraut, veterinària, faran una xerrada sobre l’impacte de la indústria agroalimentària en les relacions nord-sud.

Llegir més
imagen

S’obre al trànsit de vehicles i vianants el nou carrer Pilar Bertran Vallès

Aquest matí s’han posat en funcionament les noves regulacions semafòriques d’aquest nou vial amb el carrer Sant Cristòfol i la carretera del  Pont de Vilomara. L’alcalde de Manresa, regidors i representants veïnals han fet una visita per veure el resultat de l’actuació de la 1a fase del Pla Parcial Sagrada Família.

Llegir més
imagen

Declaració institucional del govern de l'Ajuntament de Manresa amb motiu dels diversos casos d’agressions sexuals a Manresa

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha llegit aquesta tarda una declaració institucional, a la Sala de Columnes de l'Ajuntament de Manresa. L'han acompanyat el primer tinent d'alcalde i regidor de Presidència, Marc Aloy; el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Joan Calmet; i la regidora de Feminismes i LGTBI

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa inicia les tasques de neteja especial de la via pública amb hipoclorit com a mesura de prevenció pel coronavirus

Avui dimecres han començat les tasques de neteja especials, amb aigua i hipoclorit, als llocs on hi ha més afluència de persones que podrien estar afectades pel coronavirus. Inicialment s’ha actuat amb una baldejadora,i demà s’hi incorporaran equips a peu, amb una motxilla amb el mateix producte.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa obre un nou canal de comunicació a Telegram per donar informació puntual sobre el coronavirus

Els usuaris de la plataforma de missatgeria podran rebre als seus telèfons mòbils notícies, avisos i incidències que afectin el municipi. Aquests dies el canal se centrarà a informar de qüestions relacionades amb la crisi del coronavirus Covid-19, però posteriorment oferirà tota mena de continguts d’interès local i de servei públic.

Llegir més

Tall de trànsit en un tram de la carretera de Santpedor, a partir de dilluns vinent

Les afectacions, que tenen una durada de 10 dies, formen part dels  treballs de canalització soterrada d’Aigües de Manresa a l’avinguda de les Bases, entre la plaça de la Creu i la plaça Prat de la Riba.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa, amb el suport de la Diputació, posa a disposició telèfons per casos de violència masclista

Forma part de la campanya “Contra la violència masclista que no ens aturi el confinament”.

Llegir més

Treballs d'Endesa a la carretera de Santpedor, demà

Durant l'actuació s'ocuparà un carril en direcció plaça Bonavista 

Llegir més

Aigües de Manresa inicia treballs per reparar una avaria a la carretera de Vic

L'actuació té una durada prevista d'una setmana. S'ocuparà un dels dos carrils de circulació en direcció plaça de la Bonavista


 

Llegir més
imagen

Manresa Turisme cancel·la els Vespres Modernistes i ajorna Tabals de Foc al Carrer del Balç

Les visites guiades estables i les reserves de grups del mes d’abril també s’han cancel·lat



Llegir més
imagen

Restriccions al cementiri de Manresa com a mesura de prevenció pel coronavirus

L’Ajuntament de Manresa ha establert restriccions  al cementiri municipal com a mesura de prevenció a causa del coronavirus. La instal·lació està tancada al públic durant tots aquests dies. En casos d’enterraments de persones que no hagin mort a causa de coronavirus, dues persones de la família podran accedir-hi, amb les mesures de protecció adients.


Llegir més
imagen

Manresa Jove continua oferint els serveis de forma virtual a les persones joves

Els dos equipaments municipals de Joventut, l’Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves la Kampana continuen oferint activitats i serveis de forma virtual, per tal que les persones joves es mantinguin actives i puguin continuar desenvolupant el seu projecte vital.

Llegir més